قلیه میگو از غذاهای محلی استان بوشهر است.
مواد لازم:
میگو:۵۰۰ گرم
گشنیز:۶۰۰ گرم
شنبلیله:۱۰۰ گرم
رب گوجه :یک قاشق سوپ خوری
پیاز کوچک:یک عدد
آب داغ:۲ پیمانه
سیر:۸ حبه
تمر هندی:یک بسته
ادویه میگو:یک قاشق سوپ خوری
سیب زمینی:دو عدد متوسط
آرد: دو قاشق سوپ خوری
روغن مایع:یک دوم پیمانه
نمک و فلفل:به میزان لازم
طرز تهیه:
میگوها را پاک و رگ کمر آنها را خارج کنید و خوب بشویید. در قابلمهای سیر و پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید. شنبلیله و گشنیز را خرد کرده و با مواد سرخ کنید تا رنگ سبزی عوض شود. سپس رب و ادویه میگو را اضافه کنید. عصاره تمر هندی و نمک و فلفل و سیب زمینی خرد شده را بهمراه میگو به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا خوروش بمدت ۳۰ دقیقه روی حرارت جا بیفتد طرز تهیه عصاره تمر هندی:آب داغ و تمر هندی را با هم مخلوط کنید و بعد از ۱۵ دقیقه آرد را به آن اضافه کنید و بعد آنرا از صافی رد کنید تا عصاره بدست بیاید.
نظر کاربران :
اگر جنوب ایران رو گشته باشید و این غذا رو میل نکنید سفر شما کامل نیست. طعم و عطر مسحور کننید ادویه و سبزی خاص و میگوی بی نظیر خلیج فارس برای همیشه بخاطر میمونه. ممکنه هوس کنید هرسال برید جنوب مواظب عواقبش باشید
این غذا دقیقا مثل قلیه ماهی هست ولی بجای ماهی از میگو استفاده میکنند که بنظرم اصلا جالب نیست