جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

طرز تهیه کُبــّـــَه

تاریخ بروزرسانی :
۱۲ مرداد ۱۳۹۴

مواد لازم

۱-برنج چهار پیمانه پلوپز

۲-کشمش یک و نیم پیمانه

۳-زرشک سه چهارم پیمانه

۴-گوشت ۱۵۰ گرم

۵-پیاز متوسط ۲ عدد

۶-زعفران به مقدار کم

۷-ادویه به میزان کافی

۸-روغن مایع سرخ کردنی

۹-تخم مرغ یک عدد

برنج را در قابلمه ریخته و روی ان اب میریزیم.اب باید به اندازه یک بند انگشت از برنج بالاتر بیاید.کمی زعفران و روغن ونمک به ان اضافه میکنیم و زیر قابلمه را روشن میکنیم.جوش که امد زیر ان را کم میکنیم و در قابلمه را میگذاریم تا برنج مغز پخت شود و اب ان کاملا کشیده شود.برنج را میگذاریم تا سرد شود سپس ان را دو بار چرخ میکنیم و ورز میدهیم و کنار میگذاریم.کشمش و زرشک را خیس میکنیم.پیاز را ریز خرد کرده و در حد طلایی شدن سرخ میکنیم.گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت میدهیم.در محله اخر کشمش و زرشک و ادویه را به مایه گوشت و پیاز اضافه و سرخ میکنیم.مواد سرخ شده را کنار گذاشته تا کاملا سرد و خنک شود.به اندازه یک مشت از برنج پخته شده و چرخ کرده برمیداریم.به ان شکل یک استوانه تقریبا ۱۵ سانت میدهیم و وسطش را با انگشت گود کرده و به اندازه لازم از مواد سرخ شده و اماده درون ان گذاشته و سپس با حوصله دو طرف ان را فشار میدهیم تا مواد کاملا پوشانده شوند.تخم مرغ را در کاسه شکسته و هم میزنیم. در اخر کار هردو طرف کبه را به وسیله دست به تخم مرغ اغشته و در سینی قرار میدهیم.روغن را داغ داغ کرده و کبه ها را در ان سرخ میکنیم

نکته مهم در طبخ این غذا سرد بودن کامل برنج و مواد اولیه در مرحله شکل دهی است است چون در غیر این صورت کبه وا میرود..

55 طرز تهیه کُبــّـــَه

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 1 میانگین: 3]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • مهرنوش زاده رفيع

    كبه اي كه با برنج خمير شده درست مي شود بسيار ترد است و در ايلام هم طبخ مي شود

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نسترن حبیب الهی

    از غذاهای خوشمزه جنوب و خوزستان است، در خوزستان هم با برنج و هم با بلغور گندم کپه درست می کنند که هر دوشون لذیذ و عالی است .

    ۱۷ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *