خورش ناردون با مرغ یا گوشت مازندرانی
مواد لازم:
۱ عدد مرغ، ۲ عدد پیاز درشت، ۵ عدد انار متوسط، ۱ قاشق رب گوجه فرنگی (اگر انار قرمز نباشد)، روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
پیازها را خرد و در روغن طلایی می کنیم، دانه های انار را در آن تفت می دهیم تا به روغن بیفتد. در صورت قرمز نبودن انارها رب گوجه را اضافه کرده، نمک و ادویه جات را داخل آن می ریزیم و در کنار مرغ یا گوشت که از قبل سرخ و با مقدار کمی آب پخته شده و تنها یک پیمانه آب داخل آن باقیست قرار می دهیم، و بدون آنکه درپوش قابلمه را بزنیم (زیرا دانه های انار سفید خواهند شد) به مدت نیمساعت با حرارت ملایم روی حرارت قرار می دهیم تا خورش کاملاً به روغن بیفتد. این خورش باید به غلظت فسنجان باشد و به روغن بیفتد. در صورت تمایل می توانیم بادمجان های سرخ شده را هم در کنار آن قرار دهیم.
منبع : iranian.com.ua
نظر کاربران :
دانه هاي انار در اين خورشت نرم مي شود و زير دندان آزار دهنده نيست. در بعضي نقاط رب انار ترش يا رب آلوچه هم به آن اضافه مي كنند
یک خورشت اصیل و خوشمزه شمالی است که در هر سه استان گلستان،مازندران و گیلان طبخ میشه و اکثر مواقع با مرغ سرخ شده آماده میشه .
ممنون از دستورپخت . فقط دونه های انار موقع خوردن غذا بد نمیشه؟ مث سنگ میمونه .نمیخواد جداش کنیم؟