جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

سیر انار

تاریخ بروزرسانی :
۲۵ مهر ۱۳۹۳

سیرانار از غذاهای سنتی مازندران است. خواص درمانی سیرانار: این غذا دارای پروتئین بالایی است. استفاده از دانه‌های انار که سرشار از ویتامین C است می‌تواند در افزایش جذب آهن غذا موثر باشد بدین ترتیب استفاده از سیرانار برای بیماران دچار کم خونی و فقر آهن مفید است. هم چنین استفاده از گوشت اردک (گوشت سفید)، خوردن غذا را برای بیماران مبتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی و چربی خون بالا مناسب می‌کند.

مواد لازم:

اردک یک کیلوگرم
دانه‌های انار خشک شده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱۰۰ گرم
سیر ۵۰ گرم
شکر قرمز ۵۰ گرم
روغن ۵۰ گرم
نمک ۱۰ گرم
آب یک لیتر

طرز تهیه:

۱ – اردک را با مقداری پیاز و نمک می‌پزند.

۲ – پیاز و سیر را حلقه حلقه خرد کرده همراه با تخم انار سرخ می‌کنند.

۳ – شکر لله shaker lale (شکر قرمز) را به عنوان چاشنی به مواد اضافه می‌کنند و می‌گذارند به مدت ۵ دقیقه با آن بپزد.

۴ – مواد آماده شده را به اردک می‌افزایند.

۵ – سیرانار با شعله کم به مدت ۲۰ دقیقه آماده خواهد شد.

سیر انار 1 سیر انار

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *