سیب پلوی کرمانشاهی بومی شهر کرمانشاه است.
مواد لازم:
برنج ۵ پیمانه
سیب زمینی ۳ تا ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
کشمش پلوئی ۱۰۰ گرم
خرما ۲۰۰ گرم
کره یا روغن ۱۰۰ گرم
زعفران و نمک به میزان لازم
طرز پخت:
برنج را حدود ۲ ساعت در آب و نمک خیس میکنیم سیب زمینی را به صورت مکعب خرد کرده، وقتی که آب برنج جوش آمد برنج را ریخته بعد از چند جوش سیب زمینی را اضافه میکنیم ۲ تا ۳ جوش که زد برنج را صاف میکنیم بعد مقداری روغن و آب برای ته دیگ درست میکنیم بعد برنج را حدود دو کفگیر ریخته شوید را میپاشیم دوباره برنج ریخته لابه لای برنج و سیب زمینی شوید میپاشیم و حدود ۴۵ دقیقه با حرارت کم میگذاریم تا دم بکشد بعد با خرما و کشمش و پیاز سرخ شده و برنج زعفرانی تزئین میکنیم.
نظر کاربران :
مثل باقلا پلو خودمونه تفاوتش به سیب زمینیه که داخلشه غذای خوشمزه ایه
مثل شوید باقله خودمونه با این تفاوت که سیب زمینی داخلش میریزن.البته تاحالا مزشو تست نکردم ببینم چجوریه