رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

سوپ ترخینه

تاریخ بروزرسانی :
۲ مرداد ۱۳۹۳

ترخینه یکی از سوپ‌های محلی و معروف کرمانشاه است که در تهیه آن از گندم و دوغ استفاده می‌شود و به صورت گلوله‌های خشک شده و آماده عرضه می‌شود. این سوپ در این شهر به عنوان یک غذای دارویی جهت مداوای سرماخوردگی بین مردم طرفداران بسیاری دارد.

-ترخینه سوپ ترخینه

مواد لازم:

ترخینه : ۲ گلوله

آب مرغ: ۳ لیوان به تنهایی و یا همراه با گوشت مرغ

لپه و عدس: نیم پیمانه

اسفناج خرد شده: ۳ قاشق غذا خوری

پیاز درشت: یک عدد

نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

* ابتدا ترخینه را به مدت یک ساعت بخیسانید.

* لپه و عدس را جداگانه بپزید و بعد ترخینه و آب گوشت و پیاز خرد شده و نمک و زردچوبه را اضافه کنید و روی حرارت کم بگذارید تا پخته شود.

* سپس لپه و عدس پخته را به سوپ اضافه کنید و در آخر اسفناج را اضافه کنید .

* وقتی سوپ پخت و غلظت مناسب را پیدا کرد در ظرف سوپ‌خوری بکشید و قبل از غذا نوش جان کنید.

نکته:

اگر می‌خواهید سوپ شما خوشمزه‌تر باشد می‌توانید از گوشت بال و گردن مرغ استفاده و سپس استخوان‌ها را جدا و گوشت آن را ریز ریز کرده و به سوپ اضافه کنید.

           
 

نظر کاربران :

  • مهرنوش زاده رفيع

    چون در تهيه ترخينه از دوغ استفاده مي شود هنگام خشك شدن ممكن است بصورت خشك نشده و كپك بزند. هنگام خريد ترخينه به اين نكته توجه كنيد

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *