جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

سوغان سوی اهر

تاریخ بروزرسانی :
۲۰ آذر ۱۳۹۶

استفاده از پیاز، برای طبخ انواع غذاهای لذیذ و خوش‌طعم ایرانی، کاملا مرسوم و امری بدیهی در نظر گرفته می‌شود. شاید به ندرت بتوان غذایی را تهیه کرد که برای طبخ آن نیازی به این ماده‌ی اساسی نباشد. در واقع می‌توان پیاز را یکی از طعم‌دهنده‌های اصلی غذاهای ایرانی معرفی کرد که اتفاقا از ارزش غذایی بسیار بالایی نیز برخوردار است. بسیاری از پزشکان و متخصصان تغذیه و سلامتی، پیاز را جادوی طبیعت دانسته که برای سلامتی بسیار مفید و در درمان ناراحتی‌های جسمی، اعجاب‌انگیز است. از ویژگی‌های این ماده‌ی ارزشمند می‌توان به درمان زردی، درمان بواسیر، آرام‌ کردن درد دندان، بهبود ورم‌های مفصلی، درمان تنگی نفس، رفع گرفتگی صدا، باز شدن رنگ چهره، جلوگیری از خونریزی بینی، بهبود درد سیاتیک، کاهش درد ناخن، معالجه‌ی ترک دست و پا، تقویت اعصاب، از بین بردن بیماری‌های عفونی و ریوی، استحکام دندان‌ها، جلوگیری از نرمی استخوان و بهبود ورم پروستات، اشاره کرد که تنها بخشی از خصوصیات آن را شامل می‌شود. سوغان سوی استان آذربایجان شرقی، شهرستان اهر، غذایی است بومی و سنتی که بوسیله‌ی این ماده‌ی ارزشمند و مفید تهیه و طبخ می‌شود. بانوان هنرمند این خطه از سرزمینمان با ترکیب موادی مانند پیاز، روغن، رشته، تخم‌مرغ و آب به آماده‌سازی این خوراک محلی می‌پردازند. این غذا با نان سرو شده و به دلیل مواد مغذی موجود در آن، برای سلامت بدن بسیار مفید خواهد بود. در ادامه با سیری در ایران همراه باشید تا مواد لازم و طرز تهیه این غذای محلی خوشمزه را باهم بیاموزیم و در کنار عزیزانمان آن را نوش جان کنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر:
۱. پیاز متوسط ۱ عدد
۲. روغن مایع ۱ استکان
۳. رشته ۲۵۰ الی ۳۰۰ گرم
۴. تخم مرغ ۲ عدد
۵. آب ۱ لیتر

طرز تهیه:
ابتدا پیاز خرد شده رو در روغن سرخ می‌کنیم و آب رو بهش اضافه می‌کنیم وقتی آب جوش اومد رشته‌ها رو بهش اضافه می‌کنیم بعد از ۵ دقیقه تخم مرغ‌ها رو داخل آبی که در حال جوش هست طوری می‌شکنیم که سفیده از زرده جدا نشه. ۵ دقیقه دیگه طول میکشه تا غذا آماده بشه. این غذا رو مانند آبگوشت اول آبشو با نان میخورن بعد رشته و تخم مرغشو جداگانه میکشن میخورن. اگه شما هم این غذا را برای امشب انتخاب کرده اید این تجربه تکرار نشدنی خود را از طریق سیری در ایران با دوستانتان در میان بگذارید.

سوغان سوی اهر سوغان سوی اهر

سوغان سوی اهر1 سوغان سوی اهر

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    هسته اصلی این غذا رشته هستش و تخم مرغ که تلفیقی از این دوتا واقعا محشر میشه

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • حسن حسن زاده

    غذاي خوشمزه است و البته بسيار مفيد براي سلامتي بدن و شبيه به ابگوشته

    ۹ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • کامران فاضلي

    یکی از محبوب‌ترین غذاهای اهر، سوغان سوی است که در تهیه آن از پیاز استفاده مي شه

    ۸ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تخت جمشید روستای کندوان زیبایی های گیلان سد شاه عباسی طبس اماکن دیدنی یزد