جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

دو پیازه آلو

تاریخ بروزرسانی :
۲۶ شهریور ۱۳۹۳

دوپیازه آلو غذای محلی شیراز است. در لهجه شیرازی، آلو به معنای سیب زمینی است.

مواد لازم:

سیب زمینی (آلو)
پیاز داغ
گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی
نمک، ادویه، روغن

طرز تهیه:

سیب زمینی را آب‌پز کرده، بعد از پختن پوست آن را کنده به قطعات کوچک خرد می‌کنید و با پیاز داغ و گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی مخلوط نموده به آن نمک و ادویه زده درکمی روغن تفت می‌دهید. این خوراک ساده را با نان مصرف کنید. در دو پیازه می‌توان از گوشت خرد کرده یا چرخ شده و قارچ و دمبل (دنبلان زمینی truffle ) و (قارچ یا دمبلان زمینی truffle ) امثال آن استفاده کرد.

نکته: در صورت تمایل بعنوان تزیین روی آن کمی گشنیز خرد شده بریزید. می‌توانید سیب زمینی را خام با روغن تفت دهید و بعد مراحل بعدی را انجام دهید.

nonalo3 دو پیازه آلو

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • مهرنوش زاده رفيع

    در تهران مشابه اين غذا پخت و پياز هست البته با سيب زميني پوره شده

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • الهام حاجی زاده

    این غذا خیلی خوشمزه هست اما مدلی که من تو شیراز خوردم با رب گوجه درست نشده بود و همون رنگ سیبزمینی داشت.خیلی غذای معروفیه تو شیراز

    ۹ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • رها مسعودی

    دو پیازه آلو ک یه غذای راحت و مخصوص شیرازه.. ولی ما اصلا گوجه یا رب داخلش نمیریزیم. فک میکنم این دستوری ک گذاشتین ایراد داره

    ۱ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • حسین

    سلام دوپیازه شیرازی طبق اموزش شما نیست وفاقد گوجه و رب است وبا گوشت گوسفندی تهیه میشود

    ۷ اسفند, ۱۳۹۴ پاسخ دادن
    • maryam_norouzi

      سلام دوست عزیز دوپیازه الو والو توش هیچ وخت گوشت نبوده. ای شمو اصالتا شیییرازی باشی باید بدونوسی:)بعدم حالو یه مدل دیگه هم داره که بهش رب نمیزنن ولی بجاش دنبل یا شمبلیله اضاف میکنن و تو فصل بهار میخورن:)

      ۲۸ فروردین, ۱۳۹۶

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *