رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

خوراک گُوچ با گوشت بره

تاریخ بروزرسانی :
۸ مرداد ۱۳۹۳

● مواد لازم:
▪ گوشت بره (سر دست): ۱ کیلو؛
▪ روغن مایع: یک چهارم لیوان؛
▪ لوبیا سبز: نیم کیلو؛
▪ کدو کوچک: ۲ عدد؛
▪ سیب زمینی: ۲ عدد؛
▪ فلفل کبابی (یا دلمه ای): ۲ عدد؛
▪ گوجه فرنگی: ۳ عدد؛
▪ پیاز متوسط: ۲ تا ۳ عدد؛
▪ سیر: ۲ حبه؛
▪ آویشن: ۱ قاشق چایخوری؛
▪ نمک و فلفل سیاه و قرمز: به میزان دلخواه.
● طرز تهیه:
فر را روشن کنید. گوشت را به اندازه های دو تا سه سانتیمتر ببرید. لوبیاها را بشویید و با اندازه های درشت خرد کنید. سیب زمینی، فلفل، کدو و گوجه فرنگی را درشت درشت ببرید. سیر و پیاز را خلالی کنید. داخل گوچ را با دو قاشق روغن خوب چرب کنید. گوشت را در گوچ بریزید و به آن آویشن اضافه کنید. روی گوشت به ترتیب اول لوبیا، بعد پیاز، کدو، فلفل، سیب زمینی و گوجه فرنگی را بگذارید. روی سبزیجات روغن، نمک و فلفل اضافه کنید. در گوچ را ببندید (معمولاً دور تا دور لبۀ بیرون گوچ را با خمیر می بندند که بخار بیرون نرود). گوچ را در ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت یک تا یک و نیم ساعت در کف فر بگذارید. دفت کنید که اگر بیشتر از دو ساعت بماند غذا می سوزد. غذا را که از فر بیرون می آورید با ظرف خودش سرو کنید.
▪ نکته: اگر از این نوع ظرف ندارید، می توانید از پیرکس استفاده کنید و آن را وسط فر قرار بدهید.
ـ زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
ـ زمان طبخ: ۶۰ دقیقه

 خوراک گُوچ با گوشت بره

منبع : خانواده ما

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *