رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

بورانی بادمجان کبابی

تاریخ بروزرسانی :
۲۵ مهر ۱۳۹۳

مواد لازم:

بادمجان کبابی کوبیده شده یک قاشق غذاخوری
ماست پرچرب چهار قاشق غذاخوری
پودر موسیر یک چهارم قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم

با این مقدار مواد لازم یک کاسه ماست خوری از ”‌بورانی بادمجان کبابی“ خواهیم داشت.

طرز تهیه:

چهار قاشق غذاخوری ماست پرچرب یا چکیده را با یک قاشق غذاخوری بادمجان کبابی کوبیده شده مخلوط می‌کنیم. یک چهارم قاشق چای خوری پودر موسیر و کمی نمک اضافه کرده، کاملاً هم می‌زنیم. بورانی بادمجان کبابی آماده می‌باشد.

25 بورانی بادمجان کبابی

           
 

نظر کاربران :

  • مهرنوش زاده رفيع

    بوراني بادمجان همراه غذا خورده مي شود. مي توانيد به جاي پودر موسير از سير له شده يا رنده شده استفاده كنيد. طعم بادمجان كبابي باعث مي شود اين بوراني بسيار خوش عطر و طعم شود

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *