جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

اشکنه اسفناج

تاریخ بروزرسانی :
۲۵ شهریور ۱۳۹۳

مواد لازم:

(برای ۴ نفر)
۴ عدد تخم مرغ
۲ عدد سیب زمینی متوسط که به اندازه های یک بند انگشت خرد شده
۲ قاشق پیاز سرخ کرده
یک قاشق آرد
یک لیوان اسفناج ریز شده
مقداری آب سماق
نمک +فلفل+زردچوبه
۵ استکان آب

اشکنه اشکنه اسفناج

طرز تهیه :

۱)پیاز داغ که درست شد آردو اسفناج و فلفل و زردچوبه را ریخته و بعد از چند ثانیه آب را اضافه کنید.
۲)جوش که آمد سیب زمینی را بریزید تا نیم پز شود .
۴) ۲ تا ازتخم مرغ ها را زده با نمک بریزید و بعد از ۳-۲ جوش باقی تخم مرغ ها رادرسته و بارامی در ظرف بیاندازید تا بپزند.در آخر آب سماق را اضافه می کنیم.
غذا آماده است!به همین سادگی !

نکته:
۱) این غذا را مثل آبگوشت ترید میکنند.
۲) این سماق مخصوص پخت وپز بوده با پودر سماق فرق می کند.کوفته سماق را هم با این سماق درست میکنند.

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 2 میانگین: 2.5]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • محمد

    ممنون از توضیحات و آموزش کاملتون، به طور خیلی ناگهانی من توی سایت نشاط آوران که مربوط به حوزه تور گردشگری هست غذاهای سنتی تهرانو دیدم، مشتاق شدم دستور پختشونو پیدا کنم که سایت شما به من کمک کرد.
    ممنون

    ۳ آبان, ۱۴۰۰ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تخت جمشید روستای کندوان زیبایی های گیلان سد شاه عباسی طبس اماکن دیدنی یزد