آش کشکک یکی از غذاهای محلی روستای در شهرستانه در تویسرکان در استان همدان است. بدلیل اینکه این غذا را شبها در تنور گذاشته و فردای آن روز مصرف میشود به اصطلاح عامیانه شوتنوری گفته میشود.
مواد مورد نیاز:
(لوبیا چیتی، نخود، گوشت خرد شده، بلغور، هلر(holar نوعی از حبوبات است)، روغن حیوانی
طرز تهیه:
مواد ذکر شده را با هم مخلوط کرده و روغن حیوانی را به آن اضافه میکنیم در تنور گذاشته تا کاملا بپزد.
به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 4 میانگین: 4]
نظر کاربران :
ما برای پختن آش کشک از روغن حیوانی استفاده نمیکنیم چون یه بوی خاصی میگیره اما اینو باید بگم که مقوی هست راستی اینم بگم که میتونید از گوشت استفاده نکنید اصلا الزامی به استفاده از گوشت نیست