جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

آش قلیه گیلانی

تاریخ بروزرسانی :
۸ اسفند ۱۴۰۰

آش قلیه گیلانی ، یکی از چندین غذای محلی استان گیلان است.وقتی هوا خنک می‌شود، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌ها خوردن یک کاسه آش داغ و خوشمزه است. با سیری در ایران همراه باشید تا با طرز تهیه آش قلیه گیلانی خوشمزه و پرخاصیت آشنا شوید .

آش قلیه آش قلیه گیلانی

مواد لازم

لوبیایک پیمانه
نخودیک پیمانه
پیاز متوسط یک عدد
کشمش یک پیمانه
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
قیسی۱۰۰ گرم
چغندریک عدد
هویج سه عدد
سبزی آش شامل اسفناج، تره، جعفری و گشنیز۷۰۰ گرم
آرد برنج نصف پیمانه
شکرنصف فنجان
آرددو قاشق غذاخوری
آبغوره یک لیوان
نعناع داغ پنج قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و روغن به میزان لازم

طرز تهیه آش قلیه گیلانی

نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید. سپس یک قابلمه بزرگ برداشته، داخل آن مقداری آب بریزید و نخود و لوبیاها را بپزید.داخل یک کاسه آرد برنج را با مقداری آب مخلوط کنید تا کاملا حل شود. سپس هویج و چغندر را به صورت نگینی خرد کرده و همه مواد را به قابلمه آش اضافه کنید و صبر کنید تا با حرارت ملایم بپزند.
یک تابه برداشته و مقداری روغن داخل آن بریزید. گوشت را به قلقلی‌های کوچک تقسیم کنید و با پیاز رنده شده و کمی آرد تفت دهید. قیسی و کشمش هم تفت دهید و به همراه گوشت به آش اضافه کنید.
سبزی‌ها را پس از پاک کردن و شستن، خرد کنید و به آش اضافه کنید. برای چاشنی کمی شکر و آبغوره و نمک به آش اضافه کنید. صبر کنید تا آش جا بیفتد و مزه‌ها به خورد هم بروند.
زمان حدودی برای پختن آش حدود یک و نیم تا دو ساعت است.آش را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن را با پیاز داغ و نعناع داغ و مقداری سیر داغ تزیین کرده و نوش جان کنید.

%name آش قلیه گیلانی

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *