رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۲ مرداد ۱۳۹۳

آش سماق

لینک این مطلب کپی شد!

آش سماق یکی از چندین غذای محلی استان اصفهان است. با طرز تهیه آن آشنا شوید.

آش سماق آش سماق

مواد لازم:

آرد برنج یا برنج خرد کرده: ۲۰۰ گرم

سماق خشک: نیم کیلو

گوشت چرخ‌کرده: ۲۵۰ گرم

سبزی (شامل تره، جعفری، ترخون، گشنیز و کمی نعنا): یک کیلو

پیاز درشت: یک عدد

روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه:

* اگر آش سماق را با آرد بپزیم، زود پخته می‌‌شود، ولی اگر خرده‌ی برنج باشد، باید اول برنج را بار کنیم.

* برنج که پخت، سبزی را که قبلا شسته و خرد کرده‌ایم در آن می‌‌ریزیم. هرچه سبزی ریزتر باشد آش خوشمزه‌تر می‌‌شود.

* سپس جداگانه گوشت را نمک و فلفل زده و خوب مخلوط کرده و کوفته‌هایی به اندازه یک گردو از آن درست می‌‌کنیم و سپس در روغن، سرخ کرده و داخل آش می‌‌ریزیم.

* وقتی که کوفته‌ها پخته شد، سماق را تمیز کرده، می‌‌شوییم‌ و در آب خیس می‌‌کنیم. سماق باید یک ساعتی در آب بماند. سپس آن را از صافی پارچه‌ای رد کرده و فشار می‌‌دهیم و آب سماق را که قرمز خوشرنگ است می‌‌گیریم.

* آب سماق را در آش ریخته و پیازی را که داشتیم نیز خرد کرده، سرخ می‌‌کنیم و مقداری از آن را در آش ریخته و کمی برای روی آن نگه می‌‌داریم.

* آش را در ظرف ریخته و روی آن را با نعنا و پیاز داغ تزیین می‌‌کنیم.

* باید توجه داشته باشید که اگر این آش را در ظرف آلومینیومی یا لعابی بپزید، بسیار خوشرنگ می‌‌شود.

           
 

نظر کاربران :

  • مهرنوش زاده رفيع

    اين آش پايين آوردنده اوره خون است و بسيار مناسب نقرسي ها
    اما كمتر در آش فروشيهاي خيابان ديده مي شود. فرني اصفهان بيشتر معروف است تا آش سماق

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • الهام حاجی زاده

    ممنون از طرز تهیه این آش دوستان میتونید از گوشت هم استفاده نکنید هیچ اجباری نیست

    ۹ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *