جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

آش بادمجان ملایر

تاریخ بروزرسانی :
۲ مرداد ۱۳۹۳

این آش خوشمزه آش بادمجان ملایره که با طرز پخت این آش آشنا می شویم .

آش بادمجان آش بادمجان ملایر

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

بادمجان ۲۰۰ گرم
بلغور ۱ فنجان
گوشت گوسفند ۳۰۰
پیاز ۱ عدد
عدس نصف فنجان
نعناع سیر زردچوبه فلفل نمک مقدار
روغن یک چهارم فنجان

طرز تهیه آش بادمجون ملایری:

بادمجان حلقه شده باشد , بلغور گندم خیس خورده باشد , گوشت دنده با استخوان باشد , عدس تمیز و شسته شده باشد , نعناع و سیر سرخ شده باشند . گوشت استخوان دار را با پیاز و ۴ لیوان آب , زردچوبه , نمک و فلفل داخل دیگ زودپز می گذاریم تا بپزد , پس از پخته شدن عدس آن را به گوشت پخته اضافه می کنیم , بلغور را در قابلمه جدا با ۷ لیوان آب بهمراه پیاز خرد و سرخ شده می گذاریم تا به مدت یکساعت با حرارت ملایم بپزد , سپس آنرا به گوشت و آبگوشت و عدس اضافه می کنیم ( استخوانهای گوشت را باید جدا کرده سپس بگوییم )‌همه مواد را مخلوط کرده و مقداری هم می زنیم , بادمجانها را حلقه حلقه کرده و در کمی روغن سرخ می کنیم , سپس با مقداری نعناع و سیر سرخ شده به میزان ۳ قاشق غذاخوری در آش ریخته و هم می زنیم تا با حرارت ملایم جا بیفت , اکنون آش را در ظرف میکشیم و با پیاز و نعناع سرخ شده روی آش را تزیین می کنیم

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 2 میانگین: 5]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • خسروی

    سلام کجا آش بادنجان ملایر داره برای فروش کدام رستوران یا غیره؟ اگر دارید آدرس بدهید لطفا

    ۵ مرداد, ۱۳۹۸ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تخت جمشید روستای کندوان زیبایی های گیلان سد شاه عباسی طبس اماکن دیدنی یزد