رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۲ مرداد ۱۳۹۳

آش آلو ساوه

لینک این مطلب کپی شد!

آش آلو یکی از انواع غذاهای محلی ساوه است. انرژی کل موجود در این آش ۲۰۰۰ کیلو کالری است.

آش آلو آش آلو ساوه

مواد لازم:

پیاز داغ: ۲ قاشق سوپ خوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق سوپ‌خوری

نخود: ۱۰۰ گرم

لوبیا چیتی: ۱۵۰ گرم

آلو بخارا: ۳۰۰ گرم

رشته آش: ۲۰۰ گرم

روش تهیه:

پیاز داغ را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و ادویه‌ها را به همراه رب گوجه‌فرنگی کمی تفت دهید.

سپس نخود و لوبیا را که از ۱۲ ساعت قبل خیسانده‌اید، به ظرف اضافه نمایید و حدود ۲ لیتر آب روی آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا حبوبات پخته شود.

حالا آلوها را که یک ربع خیسانده‌اید، به آن بیفزایید و پس از گذشت ۱۵ دقیقه، رشته آش را اضافه کنید.

پس از آن که رشته‌ها نرم و آش لعاب‌دار شد، شعله را خاموش نمایید.

           
 

نظر کاربران :

  • مهندس محمد شرافت

    ویژیگی ساوه برای پایتخت

    ۱- داشتن ازاد راه ساوه -تهران

    ۲- قرار گرفتن در شاهراه شمال – جنوب – غرب – شرق ومرکز کشور

    ۳- نزدیک بودن به فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره)

    ۴- داشتن وصعیت جغرافیای مناسب برای ایجاد ساخت وساز ومکان در شان مرکز پایتخت جمهوری اسلامی و جهان اسلام

    ۵- قدمت تاریخ بیش از ۷۰۰۰ ساله

    ۶- ساوه درجهان بنام ُساوه شناخته شده

    ۷- امنیت اجتماعی وسیاسی خوب

    ۸-قطب صنعتی بین المللی شناخته شده

    ۹- قطب کشاورزی ودامپروی بین المللی (انار ساوه… ) جهانی

    ۱۰ – داشتن شرایط مناسب ومتنوع توسعه صنعت گردشگری جهانی

    ۱۱- داشتن اب هوای چهار فصل با توجه

    ۱۲- اجرای طرح شهر سالم وروستای سالم با مشارکت مردم ودولت وسازمان جهانی بهداشت

    ۱۳ – بیش از ۲۰ مرکز اموزش عالی وعلمی دانشگاهی در شهرستان ساوه

    ۱۴ – ساوه مقام سوم خیرات وموقوفات از نظر حجمی در سطح کشور

    ۱۵- نزدیکی متروی تهران که اکنون تا شهرک پرند رسیده است .
    ۱۶-× عبور راه آهن تهران سنندج – کربلا از زرندیه و ساوه
    ۱۷ -عبور راه آهن تهران جنوب از زرندیه و ساوه

    ……

    منابع علمی

    ۱۳ دی, ۱۳۹۲ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *