فروشگاه اینترنتی لوازم کوهنوردی عکاسی

یخنی عدس کلم

لینک های مرتبط :

مواد لازم:

گوشت نیم کیلو
عدس پاک کرده نیم کیلو
کلم قمری یا کلم سر سه عدد
پیاز، لیمو عمانی
ادویه (گوشت یخنی باید چرب و اگر دم سینه باشد بهتر است)

طرز تهیه:

پوست کلم را جدا کرده آنها را قاچ می‌کنند و گوشت و عدس و کلم را در قابلمه ریخته، پیاز خرد کرده و زردچوبه و نمک و فلفل به آن افزوده، آب به آن اضافه کرده، روی آتش می‌گذارند تا پخته شود. قبل از پخت کامل چند عدد لیمو عمانی را سوراخ کرده به محتویات ظرف اضافه می‌کنند (یخنی نخود لیمو عمانی لازم ندارد) وقتی خوراک پخته شد آب آن را جهت ترید کنار گذاشته، آب لیمو عمانی‌ها را روی آن می فشارند. بقیه مواد را که شامل گوشت از استخوان جدا شده، عدس و کلم است کوبیده و مصرف می‌کنند.

یخنی عدس کلم

یخنی عدس کلم یخنی عدس کلم
جاباما تور
دسته بندی :
برچسب ها :

شاید این مطالب را هم بخواهید ببینید:

در حال بارگزاری...

نظر کاربران:

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است.

لطفا نظر خود را برای این مطلب بنویسید:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.