رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۲۰ شهریور ۱۳۹۶

گوجه پلو ایلام

لینک این مطلب کپی شد!

گوجه پلو یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ شهر ایلام بوده و طرفداران زیادی نه تنها در این منطقه بلکه در میان مردم سراسر کشور دارد. گوجه‌فرنگی، ماده اولیه این غذای دلچسب می‌باشد که از قضا دارای خواص بسیاری است. ویتامین‌های A و C، اسیدفولیک، کلسیم، فسفر، سدیم و گوگرد تنها بخشی از خاصیت‌های این خوراکی خوشمزه به شمار می‌روند. همچنین، گوجه‌فرنگی برطرف کننده کسالت و خستگی، تقویت کننده سیستم عصبی و اشتها‌آور می‌باشد. در این مطلب، طرز تهیه گوجه پلو مشهور را برای شما بیان می‌کنیم. مطمئن هستیم که با یک بار طبخ این غذا آن را در لیست غذاهای محبوبتان قرار خواهید داد.
مواد اولیه:
گوجه: ۳ عدد.
برنج: ۳ پیمانه.
پیاز: ۱ عدد.
آب: به میزان لازم.
روغن: به میزان لازم.
نمک: به میزان لازم.
دستورالعمل:
برای شروع کار، ابتدا برنج را شسته و اجازه می‌دهیم تا برای چند ساعت خیس بخورد. سپس، پیاز را داخل روغن به صورت نگینی خرد کرده و کاملاٌ سرخش می‌کنیم تا رنگش طلایی شود. گوجه را می‌توانید برحسب ذائقه خرد و یا رنده کنید. بعد از سرخ شدن پیاز، گوجه را نیز اضافه کرده و اجازه دهید تا کاملاٌ سرخ شده و آبش تمام شود. در مرحله بعد، نمک و زردچوبه را نیز به غذا بیفزایید. سپس، کمی آب را درون غذا ریخته و بگذارید تا کمی بپزد. بعد از گذشت ساعتی برنج را نیز اضافه کرده و صبر می‌کنیم تا غذا دم کشیده و آماده شود.

 گوجه پلو ایلام

 گوجه پلو ایلام

 گوجه پلو ایلام

           
 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    خیلی خوشمزه س من همیشه غذاهای اینجوری رو یا با ماست میخورم یا با ترشی خیلی عالیه

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • سید محمد حسینی

    این غذا با مرغ سرخ شده خیلی خوشمزه و لذیذ هست حتما پیشنهاد میکنیم غذا را امتحان کنید

    ۹ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • الهام حاجی زاده

    فکر کنم این همون دمی یا کته گوجه خودمونه.منکه در مواد اولیه و طرز پختش فرقی ندیدم

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • مهرنوش زاده رفيع

    گوجه پلو يا همان استانبولي در نقاط مختلف ايران طرفداران بسيار دارد. در كرمان به اين غذا زيره هم اضافه مي كنند

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *