بلیط هواپیما تور خارجی

کوفته هلوی شیرازی

فیلتر مطالب بر اساس :
2014-09-17

کوفته هلوی شیرازی غذای محلی شیراز است. این کوفته فاقد هلو است و نامگذاری احتمالاً بخاطر تشابه اندازه کوفته با هلو است.

مواد لازم برای تهیه کوفته هلوی شیرازی:

گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
هویج یا نرگسی رنده شده ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد
نمک و زردچوبه به میزان لازم
آرد نخودچی به میزان لازم
شکر ۱ قاشق سوپ خوری
آبلیمو ۱ قاشق سوپ خوری

مواد میانی کوفته هلوی شیرازی:

پیاز بزرگ جهت پیاز داغ ۱ عدد
گردو – کشمش – آلو بخارا (بدون هسته) – زعفران به میزان لازم.
طرز تهیه :
ابتدا پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده مخلوط کرده، نرگسی رنده شده را روی آن می‌ریزیم، به مقدار لازم ادویه می‌زنیم و کاملا ورز می‌دهیم. کمی از مایه آماده شده را برمی داریم و به همراه کمی پیاز داغ درون آب جوش می‌ریزیم (جهت آماده شدن سس کوفته). آرد نخودچی را به مایه اضافه می‌کنیم و ورز می‌دهیم، تخم مرغ را درون آن می‌شکنیم و باز هم ورز می‌دهیم و به تدریح آرد نخودچی به آن اضافه می‌کنیم تا انسجام بگیرد.

به اندازه یک هلوی متوسط برداشته آنرا باز کرده و مقداری پیازداغ، گردو، کشمش و آلو بخارا را درون کوفته گذاشته و آن را گلوله می‌کنیم. باید دقت کنیم بین کوفته‌ها حفره و هوا و جود نداشته باشد چون وا می‌رود و باز می‌شود. سپس کوفته‌های آماده شده را درون قابلمه ریخته و سر قابلمه را نیمه باز می‌گذاریم که کوفته‌ها باز نشوند.

برای رنگ و طعم این کوفته از زعفران دم کرده استفاده می‌کنیم. آبلیمو، شکر و زعفران را اضافه کرده و می‌گذاریم با حرارت ملایم جا بیفتد. پس از یک ساعت کوفته هلوی شیرازی ما آماده است.

کوفته هلوی شیرازی

PDFPrint
دسته بندی :
برچسب ها :
جاجیگا تور

مطالب مرتبط :

در حال بارگزاری...

نظر کاربران :

maryam_norouzi دوشنبه 28 فروردين 1396 - ساعت 12:41:50

این غذا رو اصولا ماه رمضان در وعده افطاری استفاده میکنیم هر کسی دوست داره بیشتر از اداب غذاهای شیرازی اصیل بدونه کتاب اطعمه شیرازی رو پیشنهاد میکنم اطعمه رو بخونه و از شعرهایی که با هر غذا میسروده بهره ببره

پاسخ دادن
maryam_norouzi دوشنبه 28 فروردين 1396 - ساعت 12:45:43

البته که در اب این غذا قدری برنج محلی خرد شده ریخته میشه و تخم مرغ نداره و چاشنی اون رب انار هم میتونه باشه و قدری نعنا داغ در انتها باید بهش اضاف بشه که فکر کنم خوشمزه تر از اینه

پاسخ دادن

لطفا نظر خود را برای این مطلب بنویسید:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.