فروشگاه اینترنتی لوازم کوهنوردی عکاسی

کوفته قم

لینک های مرتبط :

استان قم استانی واقع در مرکز ایران بزرگ می‌باشد. این استان از سمت شمال به اصفهان، از جنوب به استان تهران، از جانب غرب به سمنان و از سمت شرق به استان مرکزی محدود می‌شود. قم استانی است که آب و هوایی گرم و خشک داشته و از نظر وسعت نیز بعد از استان البرز کوچک‌ترین استان ایران به حساب می‌آید. مطابق تحقیقات و پژوهش‌های باستان‌شناسی، این شهر از قدمت تاریخی بسیاری برخوردار است. به‌طوری‌که، باستان‌شناسانی مانند رومن گیرشمن قم را کهن‌ترین ناحیه‌ای می‌دانند که انسان‌ها در آنجا مستقر شده و تمدن‌های اولیه را شکل داده‌اند. درواقع، قدمت این شهر به بیشتر از 7000 سال قبل می‌رسد. قم معمولاٌ به‌عنوان شهری مذهبی و زیارتی در میان مردم شناخته می‌شود. این موضوع، به خاطر وجود حرم حضرت معصومه(ص)، مسجد مقدس جمکران، زیارتگاه‌های علویان و امامزاده‌های واقع در این شهر است. این جاذبه‌های گردشگری و معنوی، از عوامل مهم جذب گردشگر به قم می‌باشند. اما غذاهای سنتی و محلی این شهر نیز جایگاه ویژه‌ای در میان اهالی منطقه و گردشگران دارند. غذاهایی که از اقلیم، قدمت چند هزارساله و آداب‌ورسوم مردم قم نشأت می‌گیرند. شاید باور نکنید اما بیشتر از 500 نمونه غذای محلی در شهر قم شناسایی شده است. در اینجا نحوه پخت یکی از معروف‌ترین و پرطرفدارترین غذاهای این دیار یعنی کوفته قم را برایتان ذکر می‌کنیم.
مواد اولیه:
برنج پخته شده: 1 پیمانه.
سبزی کوکویی تازه: 4/1 پیمانه.
ترخون خشک: 4/1 پیمانه.
شنبلیله خرد شده: 4/1 پیمانه.
شوید: 4/1 پیمانه.
گوشت چرخ‌کرده بدون چربی: 100 گرم.
نخود فرنگی یا باقلای سبز: 1 پیمانه.
پیاز: 3 عدد.
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم.
سیر له شده: 2 حبه.
رب یا آب گوجه‌فرنگی: 1 قاشق غذاخوری.
آبغوره یا آب نارنج: 4/3 شیشه.
نمک و زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری.
پودر زیره، رازیانه، هل، فلفل سیاه، فلفل قرمز، دارچین و پودر گشنیز: از هر کدام به میزان لازم.
برای شروع کار، ابتدا گوشت را در ماهی‌تابه کمی تفت داده تا رنگ آن تغییر کند. پس از خاموش کردن شعله، سبزی‌های تازه و خشک، برنج، نخود یا باقلا را به همراه ادویه و یک عدد پیاز و سیر خرد شده را به گوشت اضافه کرده و مواد را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم. در مرحله بعد، مواد را به صورت گلوله‌های کاملاٌ گرد درآورده و آن‌ها را در قابلمه‌ای بچینید. دو عدد پیاز را سرخ کرده و به آن شنبلیله، هل، آبغوره و رب گوجه‌فرنگی افزوده و اجازه می‌دهیم تا کمی تفت بخورند. سپس، این مواد را بر روی کوفته‌ها بریزید و صبر کنید تا غذا با حرارت ملایم و به مدت 20 دقیقه بپزد. زمانی‌که کوفته‌ها سرد شدند، آن‌ها را در ظرف مورد نظر چیده و با جعفری تزیین کنید.

کوفته قم

کوفته قم

کوفته قمکوفته قم
جاباما تور
دسته بندی :
برچسب ها :

شاید این مطالب را هم بخواهید ببینید:

در حال بارگزاری...

نظر کاربران:

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است.

لطفا نظر خود را برای این مطلب بنویسید:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.