فروشگاه اینترنتی لوازم کوهنوردی عکاسی

کلوچه زابلی

لینک های مرتبط :

کلوچه خرمایی یکی از شیرینی های مخصوص و محلی مردم سیستان (زابل) میباشد که از سال های قدیم تا به امروز در بین سیستانیها پخت آن رواج داشته و دارد . کلوچه زابلی در ماه اسفند پخت شده و در ایام نوروز مورد استفاده و پذیرایی برای میهمانان قرار می گیرد که البته در سالهای جدید این شیرینی در تمام فصول سال پخت شده و در نانوایی ها و مرکز پخت مخصوص این شیرینی یافت می شود . بعضی از این کلوچه ها خرمایی و بعضی نیز بدون خرما میباشد که مواد لازم برای تهیه كلوچه محلی خرمایی : آرد -روغن-خمیر مایه -سیاه دانه و رازیانه و خرما می باشد همچنین قدیم این کلوچه در تنور پخت می شد اما امروزه در تنور گازی و یا فر پخت می شود .

کلوچه زابلی

کلوچه زابلی

کلوچه زابلی

کلوچه زابلی

کلوچه زابلی

کلوچه زابلیکلوچه زابلی
جاباما تور
دسته بندی :
برچسب ها :

شاید این مطالب را هم بخواهید ببینید:

در حال بارگزاری...

نظر کاربران:

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است.

لطفا نظر خود را برای این مطلب بنویسید:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.