جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

کلمبای قشم

تاریخ بروزرسانی :
۱۷ آبان ۱۳۹۶

گندم دلانده (پرک شده) را که از قبل خیسانده شده در قابلمه آب جوش ریخته و بعد ماهی را در آب نمک و زردچوبه جوشانده و استخوان‌های آن را جدا می‌کنند و با سبزی (گشنیز و شوید خرد شده) مخلوط می‌کنند و هنگامی که گندم در حال جوش قوام آمد ماهی و سبزی را به آن اضافه می‌کنند تا گندم‌ها غلیظ شود و کمی با سبزی و ماهی بجوشد. اگر از ماهی بزرگ استفاده می‌شود برای اینکه بوی ماهی برطرف شود باید آن را با سبزی‌های خرد شده کمی در روغن داغ تفت داد.کلمبا را با روغن حیوانی که در قشم تهیه می‌شود صرف می‌کنند. این روغن را به زبان محلی روغن جونون می‌گویند (یعنی روغن خوب).

کلمبا نیز یکی از غذا های سنتی قشم است که طرفداران بسیاری دارد.

کلمبا کلمبای قشم

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    یه دفعه خوردم گندم داشت داخلش خیلی خوب پخته شده بود و مزه ی گشنیز رو درون غذا احساس میکردم

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *