پنیرکردی از تولیدات پرطرفدار روستایی در منطقه مکریان است. طرز تهیه : زنان روستایی پس از دوشیدن شیرپرچرب گوسفندان آن را بررروی اجاق میگذارند تاگرم شود ، شیذ گرم شده را از روی اجاق برمیدارند تا کمی خنک شود و سپس مایه پنیر را به آن میافزایند. شیرجامد شده که به حالت پنیر درآمده است را مدتی بعد بازبرروی اجاق میگذارند تا غلظت آن بیشتر شود….
به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 10 میانگین: 2.3]
نظر کاربران :
هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.