بلیط هواپیما مسافرسلام

پشمک یزدی

لینک های مرتبط :

پشمک یزدی شکر :۳ کیلو آرد ۷۵۰ گرم روغن جامد نیم کیلو سرکه یک قاشق غذا خوری آب ۱/۵ کیلو طرز تهیه: ابتدا آب وشکر را مخلوط کرده روی گاز قرار داده و بعد از جوش آمدن سرکه را به آن اضافه می کنید تا بصورت عسل در آمده روغن و آرد را روی گاز قرار داده تا به مانند حلوا قرمز شود. شکری را که به صورت عسل در آمده داخل چند سینی چرب شده ریخته بعد از سرد شدن مثل خمیر مجسمه به اندازه ای مالش داده تا تغییر رنگ داده تا به صورت آدامس سفید شود .آنرا داخل سینی گرد بزرگ در ابعاد ۱/۵ در ۱/۵ مانند کلافه ی نخ فرش بزرگ دور آن بریزیم وآرد و روغن سرخ را وسط سینی ریخته وکم کم آرد و روغن را به مواد می مالید با دست دور تا دور سینی که روی عسل که به صورت طناب در آن قرار گرفته می مالیم و دور هم پیچیده شود تا بصورت حلقه ای کوچک در آمده وآن را دوباره وسط سینی آورده وروغن تهیه شده تا ۱۰ بار اول به آن اضافه شود.

پشمک یزدی

پشمک یزدیپشمک یزدی
جاباما تور
دسته بندی :
برچسب ها :

شاید این مطالب را هم بخواهید ببینید:

در حال بارگزاری...

نظر کاربران:

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است.

لطفا نظر خود را برای این مطلب بنویسید:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.