بلیط هواپیما مسافرسلام

پاچه پلو

لینک های مرتبط :

مواد لازم برای6 تا 8 نفر :
برنج یک کیلو
گوشت چر ( دم سینه ) 2/5 کیلو
لپه 250 گرم
کشمش 250 گرم
سرکه شیره به اندازه کافی
زعفران به اندازه دلخواه

طرز تهیه:
برنج و لپه و کشمش را پس از پاک کردن و شستن در ظرفی با هم مخلوط می کنند. گوشت را کف قابلمه یا دیگ قرار داده و برنج و لپه و کشمش را روی آن ریخته، زعفران رابه آن اضافه می کنند. ظرف را روی چراغ با حرارت ملایم می گذارند و مقداری سرکه شیره را روی آنها می ریزند. هرگاه که سرکه شیره در حال تمام شدن بود، باز مقداری به آن اضافه می کنند و این کار را تا زمانی که پاچه پلوکاملاً بپزد ادامه می دهند. وقتی که خوراک حاضر شد ، با نان مصرف می کنند .

پاچه پلو

 

منبع : آکاایران

پاچه پلو پاچه پلو
دسته بندی :
برچسب ها :
جاباما تور

شاید این مطالب را هم بخواهید ببینید:

در حال بارگزاری...

نظر کاربران:

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

لطفا نظر خود را برای این مطلب بنویسید:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.