جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

هواری چکو میگ

تاریخ بروزرسانی :
۲۷ خرداد ۱۳۹۷

هواری چکو میگ یا لارو خشک‌شده میگو از غذاهای محلی قشم است. این نوع میگو را در فصل تخم‌ریزی در جنگل حرا صید می‌کنند. بعد از این که آن‌ها را در آب دریا جوشانده و خشک کردند، به بازار می‌آورند. برای تهیه‌ی این غذا میگوی خشک را خیسانده و پوست آن را می‌گیرند. بعد از تفت دادن پیاز، میگو را به آن اضافه می‌کنند. بعد از اینکه میگوها کاملا سرخ شد، زردچوبه و سپس مقداری آب می‌افزایند. عدس آب‌پز به همراه ۲ استکان آب داغ به غذا اضافه می‌شود. بعد از جوش آمدن آب، برنج از قبل خیس‌شده را به غذا اضافه می‌کنند تا اب آن بخار شده و برنج دم بکشد.

هواری هواری چکو میگ

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 1 میانگین: 3]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    هر غذایی که میگو داره خیلی دوس دارم مخصوصا اگر با عدس آب پز باشه تست کنین حتما

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • کامران فاضلي

    هواری غذای بندرعباسی هستش که با ماهی و میگو پخت میشه

    ۷ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • حسن حسن زاده

    ميگو خودش به تنهايي هم خوشمزه است حال به خاطر ديگر مواد غذايي عالي تر ميشه

    ۲۸ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • محمد

    میگ یعنی میگو..خیلی خوشمزه اس

    ۲۱ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *