نان ساجی نوعی نان پهن و نازک است که بر روی یک صفحه فلزی دوار به نام ساج پخته میشود. این نان به گونه و اندازههای مختلف از جمله نان تیری، نان تپ تپی، تهکِلِهایی و فهتیره پخته میشود. این نان در میان مردم کرد و لر استانهای کرمانشاه، لرستان،ایلام،خوزستان و فارس پخته میشود.
به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 3 میانگین: 1.7]
نظر کاربران :
این نان یکی از دوست داشتنی های منه
واقعا عطر مست کننده نان رو با تمام وجود موقع پختنش حس میکنید
نانی نیمه حجیم که در پختش خبری از جوش شیرین نیست
و توسط زنان این دیار و با مهارت خاصی اماده و طبخ میشه
نوش جان