جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

نان ساجی

تاریخ بروزرسانی :
۷ اردیبهشت ۱۳۹۶

نان ساجی نوعی نان پهن و نازک است که بر روی یک صفحه فلزی دوار به نام ساج پخته می‌شود. این نان به گونه و اندازه‌های مختلف از جمله نان تیری، نان تپ تپی، ته‌کِلِه‌ایی و فه‌تیره پخته می‌شود. این نان در میان مردم کرد و لر استان‌های کرمانشاه، لرستان،ایلام،خوزستان و فارس پخته می‌شود.

249 1 نان ساجی

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 3 میانگین: 1.7]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • مهرنوش زاده رفیع

    این نان یکی از دوست داشتنی های منه
    واقعا عطر مست کننده نان رو با تمام وجود موقع پختنش حس میکنید
    نانی نیمه حجیم که در پختش خبری از جوش شیرین نیست
    و توسط زنان این دیار و با مهارت خاصی اماده و طبخ میشه
    نوش جان

    ۱۳ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *