جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

نان زرین

تاریخ بروزرسانی :
۱ آذر ۱۳۹۷

نان زرین از نان های سنتی و مخصوص منطقه شاهرود شهرستان خلخال استان اردبیل می باشد. با توجه به اینکه در منطقه شاهرود درختان گردوی فراوانی وجود دارد در تهیه معجون داخل این نان از گردو استفاده می شود. این نان از گردو،شکر، آرد برنج و آرد گندم تهیه می شود و در داخل هر قرص این نان معجونی خوشمزه قرار می گیرد. این نان در دو نوع “یوز دله” و “روغنه دله” پخت و آماده می شود. این نان هدیه و سوغاتی ویژه منطقه شاهروداست که به علت پر زحمت و پر درد سر بودن مراحل تهیه و پخت آن صرفا در ایام خاصی از سال ، برای میهمانان ویژه، عروسی و سایر جشن ها آماده می شود.

در زیر فیلم طرز پخت نان زرین  را برای شما قرار دادیم تا در صورت تمایل برای پخت نان زرین  آن را مشاهده بفرمایید.

نان زرین نان زرین

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 12 میانگین: 3.5]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    این نون خوشمزه رو سمتای شاهرود گرفتیم یه دونه های سیاهی روش بود فک کنم سیاه دانه بود خیلی طعم محشری داشت

    ۹ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • کامران فاضلي

    از نان های غرب گیلان و کوه نشینان است و اغلب تالش ها آن را می پزند. خمیر زرین نان یا زرینه نان از آرد گندم و شیر و کمی روغن حیوانی و زردچوبه تهیه می شود

    ۷ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تخت جمشید روستای کندوان زیبایی های گیلان سد شاه عباسی طبس اماکن دیدنی یزد