رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

نان اسکو

تاریخ بروزرسانی :
۳۱ فروردین ۱۳۹۶

پخت این نان از زمان‌های قدیم در شهرستان اسکو رایج بوده و اغلب از آرد گندم و جو مرغوب منطقه تهیه و تولید می‌شود. با وجود تغییرات روز افزون و صنعتی شدن تولید نان، تهیه نان سنتی اسکو همچنان با شیوه سنتی و بومی صورت می‌گیرد که به آن انحصار ویژه‌ای بخشیده است. کیفیت مطلوب ، شیوه و مهارت خاص پخت، کارگاهی بودن پخت، کیفیت بالا، اشتهار مطلوب، مقبولیت، ماندگاری، یکدست، یکرنگ و یکنواخت بودن نان سنتی اسکو را محصولی ویژه و مقبول کرده است. تنور نان سنتی اسکو از نوع افقی بوده و کف آن به وسیله آجرهای مربعی شکل مفرش گردیده است. به دلیل نازکی خمیر پخت نان اسکو سریع صورت گرفته و نان‌های پخته شده به کمک دو چوب باریک از تنور بیرون آورده می‌شوند. بافت نان لواش اسکو نسبتا یکنواخت و اندازه آن به طول ۷۰ تا ۸۰ سانتی متر و عرض ۴۰ سانتی‌متر می‌رسد. نان اسکو حالت خشک دارد و به مدت سه ماه و حتی بیشتر قابل نگهداری است که در موقع مصرف با اضافه کردن مقداری آب می‌توان آن را مرطوب و آماده مصرف کرد. ضایعات این نوع نان در حد صفر بوده و طعم خوشایندی دارد. روزانه حدود ۲۵ تن نان سنتی در اسکو پخت می شود که از این میزان حدود سه تن به مصرف داخل استان آذربایجان شرقی رسیده و مابقی به سایر استان ها و کشورها عراق و جمهوری آذربایجان صادر می شود.

1-1 نان اسکو

           
 

نظر کاربران :

  • محمود احسانی

    ممنون ازراهنمائی که میفرمائید.

    ۷ اسفند, ۱۳۹۸ پاسخ دادن
  • قیصری

    باسلام می‌خواستیم چند بسته سفارش بدیم لطفاراهنمایی کنید

    ۱۰ دی, ۱۳۹۸ پاسخ دادن
  • انور واحدى

    با سلام لطفا از كجا در تهران ميتوان نآن سنتى اسكو را تهيه كرد

    ۱۹ آذر, ۱۳۹۸ پاسخ دادن
    • فاطمه پیکانی

      چرا به سوالات پاسخ ندادین ازکجاتوتهران میشه تهیه کرد

      ۲۱ بهمن, ۱۳۹۹
  • نسترن حبیب الهی

    نان لواش خوشمزه و نازکی که به صورت خشک و به مدت طولانی نگهداری میشه و قبل از مصرف آب پاشیده و در سفره می گذارند تا نرم و قابل مصرف بشه.

    ۱۷ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
    • محمود احسانی

      سلام وقت بخیر میخواستم چندبسته تهیه کنم میشه راهنمائی بفرمائید

      ۷ اسفند, ۱۳۹۸

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *