رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۱۷ آبان ۱۳۹۶

موفلک قشم

اشتراک گذاری

گندم دلانده (گندم یا جو پرک شده) را در دیگ برشته می‌ کنیم تا رنگ آن قهوه‌ ای شود. بعد گندم‌ های برشته را مانند برنج در آب می‌ خیسانیم.پیاز های خرد شده را کمی تفت می‌ دهیم و بعد به آن زردچوبه اضافه می‌ کنیم. پوست و استخوان ماهی را که از قبل در آب نمک و زرد چوبه جوشانده‌ ایم جدا کرده و با پیاز سرخ می‌ کنیم و آبی که ماهی را در آن جوشانده‌ ایم به ماهی و پیاز سرخ شده اضافه می‌ کنیم هنگامی که آب جوش آمد گندم‌ های خیس شده را به آن اضافه می‌ کنیم و صبر می‌ کنیم تا کاملاً آب آن بخار شود و دم بکشد. هنگامی که در حال دم کشیدن است می‌توانید مقداری تخم گشنیز را روی گندم‌ ها بپاشید.

موفلک از غذا های پرطرفدار قشم است و بسیار خوش طعم است.

مو فلک  موفلک قشم

           
 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    این چیزی که من خوردم با جو پرک درست شده بود ولی با گندم نخوردم در کل خوشمزه بود

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *