رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۲ آذر ۱۳۹۶

ماش پلو گلستان

لینک این مطلب کپی شد!

مواد لازم (دو نفر)

• نصف پیمانه ماش

• یک پیمانه برنج

• ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده

• ۲ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده

• ۲ قاشق غذا خوری پیاز داغ طلایی

• ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون

• نمک

• ۱ عدد پیاز

• ۲ پیمانه آب

طرز تهیه

۱. ماش را با آب بپزید و نمک و کمی زردچوبه اضافه کنید و پس از پخت صبر کنید تا آب آن تبخیر شود .

۲. برنج را با آب و کمی نمک خیس کنید. پس از دو ساعت با روغن زیتون روی حرارت بگذارید. یکی دو بار به آرامی هم بزنید و وقتی آب آن تبخیر شد، روی شعله پخش کن بگذارید و حرارت را کم کنید تا دم بکشد.

۳. در صورت استفاده از پلو پز برنج را با روغن زیتون در پلوپز بریزید و کته کنید.

۴. گوشت چرخ‌‍کرده را با کمی روغن و پیاز رنده شده، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و یک عدد سیر رنده شده تفت دهید. سپس، نصف لیوان آب روی آن بریزید تا پخته شود و هر زمانی که آب گوشت تبخیر شد شعله را خاموش کنید.

۵. مخلوطی از برنج زعفرانی و گوشت و ماش و پیاز داغ را لابه لای برنج بکشید یا روی برنج تزئین کنید.
ماش پلو گلستان  ماش پلو گلستان

ماش پلو گلستان  ماش پلو گلستان

ماش پلو گلستان  ماش پلو گلستان

ماش پلو گلستان  ماش پلو گلستان

ماش پلو گلستان  ماش پلو گلستان

           
 

نظر کاربران :

  • گیتی

    ماش پلو گرگانی با تخم مرغ سرو میشه گوشت نداره

    ۵ خرداد, ۱۳۹۹ پاسخ دادن
  • سید محمد حسینی

    خیلی غذای خوش طعم و مقوی هستش یه دفعه درست کردم واقعا عالی شد شما هم حتما امتحان کنید

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • سید محمد حسینی

    ماش پلو خیلی خوشمزه اس.مثل عدس پلو.جفتشون عالین

    ۹ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • سید محمد حسینی

    غذا خیلی خوشمزه است و واقعا بی نظیره

    ۹ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • الهام حاجی زاده

    من ماش پلو رو درست می کنم فقط با این تفاوت که پیاز داغ و گوشت و داخلش نمی کنم و احساس می کنم خود ماش خیلی سنگینه و زیاد نیاز به گوشت ندارد

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • کامران فاضلي

    یکی از غذا های محبوب که از غذاهای کاملا ایرانی به شمار رفته و خواستگاه آن کشور ایران و به عقیده ی بسیاری از افراد استان زیبای گلستان است

    ۸ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *