بلیط هواپیما مسافرسلام

ماش پلو گلستان

لینک های مرتبط :

مواد لازم (دو نفر)

• نصف پیمانه ماش

• یک پیمانه برنج

• 200 الی 250 گرم گوشت چرخ کرده

• 2 قاشق غذا خوری زعفران دم کرده

• 2 قاشق غذا خوری پیاز داغ طلایی

• 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون

• نمک

• 1 عدد پیاز

• 2 پیمانه آب

طرز تهیه

1. ماش را با آب بپزید و نمک و کمی زردچوبه اضافه کنید و پس از پخت صبر کنید تا آب آن تبخیر شود .

2. برنج را با آب و کمی نمک خیس کنید. پس از دو ساعت با روغن زیتون روی حرارت بگذارید. یکی دو بار به آرامی هم بزنید و وقتی آب آن تبخیر شد، روی شعله پخش کن بگذارید و حرارت را کم کنید تا دم بکشد.

3. در صورت استفاده از پلو پز برنج را با روغن زیتون در پلوپز بریزید و کته کنید.

4. گوشت چرخ‌‍کرده را با کمی روغن و پیاز رنده شده، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و یک عدد سیر رنده شده تفت دهید. سپس، نصف لیوان آب روی آن بریزید تا پخته شود و هر زمانی که آب گوشت تبخیر شد شعله را خاموش کنید.

5. مخلوطی از برنج زعفرانی و گوشت و ماش و پیاز داغ را لابه لای برنج بکشید یا روی برنج تزئین کنید.
ماش پلو گلستان

ماش پلو گلستان

ماش پلو گلستان

ماش پلو گلستان

ماش پلو گلستان

ماش پلو گلستانماش پلو گلستان
جاباما تور
دسته بندی :
برچسب ها :

شاید این مطالب را هم بخواهید ببینید:

در حال بارگزاری...

نظر کاربران:

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

لطفا نظر خود را برای این مطلب بنویسید:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.