رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۳۰ تیر ۱۳۹۴

لونگی بادمجان خوراک آذری

لینک این مطلب کپی شد!

مواد لازم:
بادمجان قلمی پنج عدد
مغزگردو ساییده شده سیصد گرم
پیازداغ طلایی
گوشت چرخ کرده حدود سیصد گرم
رب انار یک چهارم پیمانه
فلفل بلند و باریک
گوجه فرنگی به دلخواه
نمک ، فلفل و ادویه و زردچوبه

طرز تهیه :
بادمجان ها را راه راه پوست میکنیم از میان آن به درازا یک شیار نیمه عمیق میزنیم و سپس سرخ میکنیم .مواد مایه داخلی لونگی را مانند ماکارونی با رب انار آماده میکنیم به طوری که ابدار نباشد .
از مواد داخل شکم بادمجان مثل دلمه پر میکنیم . مقداری از مایه را برای کف قابلمه نگه میداریم . مواد را با کمی آب رقیق کرده و بادنجان ها را روی آن میچینیم و اجاز میدهیم کمی بادنجان ها بپزد اما شکلش را از دست ندهد . اکنون در ظرف یا دیس کشیده و بعد با نان یا برنج سرو میکنیم .
نکته : میتوان بادمجان ها را دو نیمه کرد و مانند بادنجان شکم پر پس از پر کردن بادنجان ها آنها را داخل سینی در فر پخت .

1ab205532 لونگی بادمجان خوراک آذری

1ab205531 لونگی بادمجان خوراک آذری

           
 

نظر کاربران :

  • فاطمه

    لونگی غذای تالش و استاراست…که داخل مرغ و ماهی و بادمجان پر میکنند

    ۱۵ فروردین, ۱۳۹۵ پاسخ دادن
  • سروناز خوبان

    ایشان درست میفرمایند این غذا تالشی است.

    ۱۱ بهمن, ۱۳۹۴ پاسخ دادن
  • lily

    لونگی اذری نیست غذای تالشاست . معنی لغت لونگی یا لونگین تو زبان تالشی همون شکم پر میشه.

    ۵ آبان, ۱۳۹۴ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *