رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۲۰ فروردین ۱۳۹۶

قاووت کرمان

لینک این مطلب کپی شد!

مواد تشکیل دهنده ی قاووت کرمان: ۱- تخم قرفه ۲- خشخاش ۳- قهوه بندری ۴- جو ۵- بذر کتان ۶- گشنیز ۷- هل باد ۸- دارچین ۹- هل رسمی ۱۰- روپاس ۱۱- موردانه ۱۲- سیاه دانه ۱۳- تخم کاهو ۱۴- جدوا ۱۵- شکر این مواد را با هم مخلوط کرده. سپس آنرا برشته و آسیاب می کنند. یک معجون یسیار مقوی طبیعی و ارگانیک بدست می آید. • موارد استفاده: ۱- تونیک (تقویت کننده معده، کبد، طحال، کلیه، قلب، اعصاب و مغز) ۲- موثر در کاهش درد و التهاب مفاصل، بیخوابی و افسردگی ۳- افزایش قوای بدن و رفع خستگی ناشی از فعالیت جسمی و ذهنی زیاد ۴- موثر در کاهش فشار خون، چربی و کلسترول ۵- مقوی معده و کمک به هضم غذا، موثر در رفع سوء هاضمه، نفخ و سردی معده و بوی بد دهان ۶- شیرافزا و کمک به تقویت حافظه، آرامش اعصاب و ضد فراموشی ۷- دارای مزاج گرم و موثر در بیماریهای با منشا سردی ۸- ضد کرم، ضدعفونی کننده، ملین و دفع سموم بدن ۹- خلط آور و موثر در ناراحتی تنفسی • طریقه مصرف: بصورت جامد یا ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری در یک لیوان آب یا شیر داغ ریخته میل شود. تا روزی دوبار میتوان استفاده نمود.

 قاووت کرمان

 قاووت کرمان

           
 

نظر کاربران :

  • الهام حاجی زاده

    واقعا قاووت کرمان قوت بدن رو بالا میبره و درمان بعضی از بیماری های مثل ضعف عمومی بدن هست.ما برای یکی از آشنایان که مشکل ضعف بدن داشت گرفتیم و تا چند وقت بدنش خوب شده بود

    ۹ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نسترن حبیب الهی

    خوراکی مقوی و پرخاصیتی است که در واقع ترکیب انواع دانه ها، ادویه ها و شکر سیاه آسیاب شده است ، بهتره از نوع خانگی که سالمتر و تمیزتره خریداری و نوش جان کنید، من طعم قهوه، خشخاش و چهل گیاه رو بیشتر پسندیدم .

    ۱۷ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • مهرنوش زاده رفيع

    قوتو يكي از خوراكيهايي است كه در قديم بيشتر در عيد درست مي شد و زنان كرماني دانه ها رو خريداري كرده و بو داده و به آسيابي كه در منطقه كنوني سرآسياب بود مي بردند و به نوبت آسياب مي كردند
    اينكار اكنون بيشتر به صورت كارخانه ايست نوع اصلي آن قوتوي چهل گياه است

    ۱۵ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *