رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۲۸ فروردین ۱۳۹۷

طرز تهیه بادمجان کباب

لینک این مطلب کپی شد!

طرز تهیه بادمجان کباب (بادمجان شکم پر شمالی)

مواد لازم :
بادمجان متوسط ۵ عدد
مغز گردو ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری
سبزی تازه و خرد شده ( ریحان . نعنا . تره ) ۱ لیوان
رب آلوچه یا رب انار ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه

طرز تهیه :
بادمجان ها را پوست بکنید سپس بخش میانی بادمجان ها را با چاقو شکاف دهید ( دقت کنید که فقط پوست بادمجان را جدا کنید و سر بادمجان باقی بماند ) ، روی بادمجان ها مقداری نمک بپاشید و ۱۵ دقیقه استراحت دهید سپس بادمجان ها را در روغن زیاد سرخ کنید تا طلایی شوند ، بادمجان های سرخ شده را روی دستمال کاغذی یا توری قرار دهید تا روغن اضافی شان برود.

پیاز خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود سپس گردوی چرخ شده و سبزی خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید و در آخر هم رب گوجه فرنگی ، رب انار یا رب آلوچه ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید ، به مواد ۱ لیوان آب اضافه کنید و با حرارت کم هم بزنید تا مواد غلیظ شده و آب مواد کشیده شود سپس داخل بادمجان ها را با مواد پر کنید.

نصف لیوان آب را با ۱ قاشق غذاخوری رب انار مخلوط کنید و داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس بادمجان های شکم پر را داخل ماهیتابه و در کنار هم قرار دهید ، در ماهیتابه را ببندید و اجازه دهید آب اضافی تبخیر شده و سس جذب بادمجان ها شود سپس سرو کنید.

bademjan-kabab-1 طرز تهیه بادمجان کباب

bademjan-kabab-2 طرز تهیه بادمجان کباب

           
 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    خیلی غذای عالی هستش چون کلی بادمجون و مغز گردو و پیاز داغ داره, بعدش که رب آلوچه میزنن بهش طعم ترشی میگیره

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • مهرنوش زاده رفيع

    اگر اين غذا با بادمجان كبابي پخته شود خيلي عطر و طعم خاصي مي گيرد اما از نظر ظاهر با مجان سرخ شده شكيل تر و مجلسي تر است

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • کامران فاضلي

    بادمجان کباب گیلانی یا بادمجان شکم پر گیلانی یکی از انواع غذاهای شمالی خوشمزه ایست که با بادمجان، رب انار، گردو، سبزی معطر و … تهیه میشود.

    ۷ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *