فروشگاه اینترنتی لوازم کوهنوردی

سیر ترشی گیلانی

لینک های مرتبط :

سیر ترشی از ترشی های مجلسی گیلان است. برای تهیه آن سیر های درشت و یک دست محلی را انتخاب کرده ، پوست زاید ان را می گیرند و ریشه ی ته آن را تمیز می کنند و در شیشه های در دار به نام محلی ( نقلدان ) می ریزند و می چینند و ظرف را پر از سرکه می کنند و کمی نمک داخل آن می ریزند . گاهی یک مشت کوچک زرشک هم داخل آن اضافه می کنند و می گذارند تا به مدت یک سال بماند. معمولا خانواده های صاحب ذوق ، هر سال دو نقلدان بزرگ ترشی می گذارند . یکی از ان را مطلقا دست نمی زنند و تا 7 سال می گذارند تا بماند . ترشی هفت ساله ، ضمن این که بسیار مطبوع ، ترد و خوشمزه و شکلاتی رنگ است ، خاصیت دارویی نیز دارد . سیر ترشی هفت ساله (و گاهی چهار یا پنج ساله ) از سوغاتی های درون فامیلی است . یک شیشه سیر ترشی خوب و مرغوب و مایه دار ، تحفه دلپذیر و گرانی است که مطمئنا از طرف میزبان با رضایت تمام پذیرفته می شود.

این مطلب را هم ببینید :  روستای اناده

سیر ترشی گیلانی

سیر ترشی گیلانیسیر ترشی گیلانی
سیر ترشی گیلانیاضافه به لیست علاقمندی ها
دسته بندی :
برچسب ها :
تور

شاید این مطالب را هم بخواهید ببینید:

در حال بارگزاری...

نظر کاربران:

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است.

لطفا نظر خود را برای این مطلب بنویسید:

هر نظر، پیشنهاد و یا انتقادی برای مطلب فوق دارید، لطفا آنرا در بخش زیر برای ما ارسال نمایید. نظر شما در اسرع وقت بررسی و پاسخ داده می شود.

اگر در سایت ثبت نام کنید، برای ارسال هر نظر 10 سکه دریافت می کنید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.