فروشگاه اینترنتی لوازم کوهنوردی
هتل بام  رامسر
0 % تخفیف
هتل آسیا مشهد
36 % تخفیف

سوهان کنجدی

لینک های مرتبط :

یکی از شیرینی های محلی و سنتی استان زنجان سوهان کنجدی است. این شیرینی مختص استان زنجان بوده و نحوه پخت آن به شرح زیر است. مواد تشکیل دهنده این شیرینی: کنجد، آب، شکر، انواع اسانسها و طعم دهنده های مجاز خوراکی، خلال پسته و بادام می باشد. برای تهیه این سوهان ابتدا کنجد را داخل یک پاتیل ریخته و آرام آرام هم می زنیم. حرارت اجاق مستقیم به پاتیل رسیده و کنجد اصطلاحاً سرخ می شود. در پاتیل دیگر آب و شکر و طعم دهنده مورد نظر برای کنجد را می ریزیم. چهار طعم مختلف را می توان به کنجد اضافه کرد، همانند طعم و رنگ آلبالویی. پس از مخلوط شدن آب و شکر و اسانس با کنجد سرخ شده، محصول به دست آمده روی میز پهن شده و با وردنه به صورت خمیر باز می شود. سپس قالب خورده و در اندازه های برابر بریده شده، در جعبه بسته بندی و سلفون کشی می گردد. این محصول وارد بازار شده و به عنوان سوغات زنجان به سایر استانهای کشور عرضه می شود.

این مطلب را هم ببینید :  امامزاده شاه طیب و طاهر

سوهان کنجدی

سوهان کنجدیسوهان کنجدی
سوهان کنجدیاضافه به لیست علاقمندی ها
دسته بندی :
برچسب ها :
تور

شاید این مطالب را هم بخواهید ببینید:

در حال بارگزاری...

نظر کاربران:

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است.

لطفا نظر خود را برای این مطلب بنویسید:

هر نظر، پیشنهاد و یا انتقادی برای مطلب فوق دارید، لطفا آنرا در بخش زیر برای ما ارسال نمایید. نظر شما در اسرع وقت بررسی و پاسخ داده می شود.

اگر در سایت ثبت نام کنید، برای ارسال هر نظر 10 سکه دریافت می کنید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.