پرواز ایران فروشگاه اینترنتی لوازم کوهنوردی

سورانه

دسته بندی :
اطلاعات مرتبط :

سورانه بومی شهر کرمانشاه است. سورانه یک نوع بورانی و از غذاهای خوشمزه محلی کرمانشاه در فصل بهار است. گیاهی خودرو وشبیه تره و سیر که در انتها به رنگ ارغوانی است و علت نام گذاری آن در زبان محلی به همین دلیل است.

مواد لازم:

پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذاخوری
رب انار ۲ الی۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون به مقدار لازم
شکر درصورت نیاز
فلفل سیاه به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
گیاه سورانه ۱ دسته
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

برگهای سورانه را از هم جدا کرده و انتها و سر زرد برگها را با قیچی بگیرید بعد خوب بشوئید. بعد از خشک شدن برگها را به طول ۲ سانتی‌متر قیچی کرده وبا زردچوبه و روغن زیتون کمی تفت دهید. سپس یک الی یک و نیم لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا بپزد. در این فاصله گوشت را هم با روغن زیتون کمی تفت دهید و نمک و زردچوبه و فلفل بزنید و گوشت رابه سورانه اضافه کنید تا با هم بپزد ظرف نیم ساعت این غذا درست می‌شود بعد رب انار اضافه کنید و بچشید اگر ترش بود با اضافه کردن شکر چاشنی را خوشمزه تر کنید. آخر پیاز داغ را بریزید و چند جوش که زد شعله را خاموش کنید.

این مطلب را هم ببینید :  دریاچه کوهستانی سبلان ( ساوالان )

سورانه

سورانه سورانه
سورانه اضافه به لیست علاقمندی ها
برچسب ها:
تور

شاید این مطالب را هم بخواهید ببینید:

در حال بارگزاری...

نظر کاربران:

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است.

لطفا نظر خود را برای این مطلب بنویسید:

هر نظر، پیشنهاد و یا انتقادی برای مطلب فوق دارید، لطفا آنرا در بخش زیر برای ما ارسال نمایید. نظر شما در اسرع وقت بررسی و پاسخ داده می شود.

اگر در سایت ثبت نام کنید، برای ارسال هر نظر 10 سکه دریافت می کنید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.