رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۳۰ فروردین ۱۴۰۳

روستای رمین چابهار، مقصد موج سواران

لینک این مطلب کپی شد!

روستای رمین یکی از روستاهای بزرگ چابهار واقع در دهستان “کمبل سلیمان” بخش مرکزی این شهرستان جنوبی استان سیستان و بلوچستان است. این روستا در هفت کیلومتری بندر چابهار از نزدیکترین روستاهای صیادی به این شهر است و از سمت شرق از طریق جاده ساحلی بنادر صیادی بریس، پسابندر و خلیج گواتر را به شهر منتهی می‌سازد. روستای رمین از شمال به کوههای روستای تیس کوپال، از غرب به چابهار و از جنوب به دریای عمان محدود می‌شود. روستای رمین در کنار دریای نیلگون عمان دارای محله‌های عثمان‌آباد، گلبهار، رمین مرکزی، داردپ و گلشن‌آباد است. خور قدیم، نوار ساحلی “کلات رود” که از یک طرف به دریا و از طرف دیگر با صخره‌های بسیار و ماسه‌های طلایی به تالاب لیپار منتهی می‌شود، از جاذبه‌های طبیعی این روستا به شمار می‌آیند.

موج سواری روستای رمین

موج سواری روستای رمین

به منظور دسترسی به روستای رمین در چابهار باید به دهستان کمبل سلیمان بروید. از لحاظ جغرافیایی روستای رمین در چابهار از شما به کوه های روستای تیس کوپال، از سمت غرب به چابهار و از جنوب به دریای عمان نیز می رسد. خور قدیم، نوار ساحلی «کلات رود» که از یک طرف به دریا و از طرف دیگر با صخره‌های بسیار و ماسه‌های طلایی به تالاب لیپار منتهی می‌شود، از جاذبه‌های طبیعی این روستا به شمار می‌آیند. در ادامه این مطلب می خواهیم به جاذبه های طبیعی که در این منطقه وجود دارد اشاره کنیم.
به طور خلاصه می توان گفت رمین را به صورت روستایی تصور کنید که در سفر به آن در یک طرف جاده کوه هایی بسیار زیبا و در طرف دیگر آن دریا را می بینید و با دیدن این مناظر به وجد می آیید. این روستا یک منطقه ی گردشگری است لذا از جمله امکاناتی که در آن برای رفاه حال مسافران و گردشگران فراهم شده است می توان به نانوایی، مسجد، خانه بهداشت، بازار ماهی فروشان، اقامتگاه بوم گردی، بانک، مغازه های خرید سوغات و صنایع دستی و … اشاره کرد.

روستای رمین

برای رسیدن به روستای زیبای رمین و دیدن از جاذبه های بی نظیر آن بایستی از شهر چابهار به سمت دهستان کمبل سلیمان حرکت کنید و بعد از رسیدن به این دهستان خود را به روستای رمین برسانید. رمین از سمت شمال به کوه های روستای تیس کوپال، از سمت غرب به شهر بندری چابهار و از سمت جنوب به دریای نیلگون عمان می رسد. از جمله جاذبه های طبیعی این روستا نوار ساحلی «کلات رود» است که در گذشته با نام خور شناخته می شده است. این نوار ساحلی از یک طرف به دریا و از طرف دیگر با صخره ‌های بسیار زیبا به تالاب لیپار در ۴ کیلومتری روستای رمین می رسد. از طرفی در جنوب روستا می توانید به تفریح و گردش در کنار ساحل بپردازید و چنانچه از طرفداران ماهی هستید از خرید ماهی تازه لذت ببرید. از طرف دیگر ساحل روستای رمین مکان مناسبی برای موج سواری است و این تفریح به ویژه در سال های اخیر در این منطقه توسعه یافته است. با ما همراه باشید تا با دیگر جاهای دیدنی چابهار آشنا شوید.

روستای رمین موج سواری

روستای رمین موج سواری

کوههای مینیاتوری یا “مریخی” اطراف روستا با مناظر بسیار زیبا در یک طرف جاده و طرف دیگر آن دریا و تراشها و برشهای ناشی از فرسایش و واریزه‌های آن و رنگ سفید این کوهها چشم هر بیننده‌ای را خیره می‌کند. تماشای مناظر کوههای بزرگ و کوچک بسیار با شکل خارق‌العاده و حرارت هوا و غبار شرجی حاصل از آن، انسان را به یاد مناظر خیالی و رویایی از کرات آسمانی می‌اندازد و برای لحظاتی احساس می‌کند در مریخ به سر می‌برد.
تالاب لیپار یکی از بزرگترین تالابها در سطح استان سیستان و بلوچستان در چهار کیلومتری روستای رمین قرار دارد و به شکل یک سد طبیعی آبهای سرگردان اطراف را در خود جمع کرده است. این تالاب محل رویش انواع درختچه‌های حرا، گز و چش است که مناظر بسیار چشم‌نوازی را خلق کرده‌اند. در این تالاب انواع پرنده‌گان نظیر چنگر، فلامینگو، کشیم، حواصیل سفید و خاکستری، طاووسکن، باقرقره، تیهو و خوتکا زندگی می‌کنند که اکوتوریسم خاصی را برای منطقه بوجود آورده لذا بسیاری از علاقه‌مندان به طبیعت در فصل مهاجرت پرندگان از این تالاب بازدید می‌کنند.

با توجه به منظره‌های بسیار زیبای تالاب و قرار داشتن در کنار جاده ساحلی چابهار به خلیج گواتر این منطقه شاهد حضور گردشگران در این مکان است. اسکله صیادی این روستا و منظره حرکت و پهلوگیری انواع لنجهای صیادی و تخلیه تن ماهیان صید شده نیز از جاذبه‌های تماشایی این روستا است که گردشگران ترجیح می‌دهند این مناظر را از نزدیک ببینند. این روستا در کنار اسکله رمین با اختصاص مقام نخست تا سوم صید تن ماهیان به عنوان یکی از پایگاههای اصلی صید تن ماهی در سطح شهرستان چابهار مطرح است.

بیشتر روستاییان در این روستا صیاد هستند لذا دریا در اشتغال و توسعه این منطقه نقش به سزایی دارد. در کنار این روستا چندین کارخانه کنسرو ماهی و عمل‌آوری فرآورده‌های آبزیان فعال است و محصولات تولیدی آنها به دلیل فاصله کم بین صید ماهی و کارخانه از کفیت بسیار بالایی برخوردار است. زنان در این روستای ساحلی به هنرهای صنایع دستی نظیرسوزن دوزی، مکرمه بافی، گل‌سازی و توربافی که از اهمیت ویژه‌ای در اقتصاد خانواده برخوردار است مشغولند.

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *