جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

دو پیازه میگو

تاریخ بروزرسانی :
۳ مرداد ۱۳۹۳

دو پیازه‌ی میگو یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای دریایی است که مخصوص جنوبی‌هاست.

مواد لازم:

میگو‌ی پاک شده: ۵۰۰ گرم

پیاز: یک کیلوگرم

رب گوجه‌فرنگی: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

روغن: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و ادویه به مقداری

طرز تهیه:

* ابتدا پیازها را پاک کرده و سپس به صورت خلالی خرد می‌کنیم.

* میگوها را نیز تمیز می‌کنیم. سپس به همراه پیازها در ظرفی روی حرارت اجاق گاز می‌گذاریم و در ظرف را می‌بندیم و حرارت اجاق را کم می‌کنیم تا آب پیاز به خورد میگوها برود.

* آن‌گاه کمی روغن در ظرف ریخته و میگوها را سرخ می‌کنیم .

* در این هنگام ادویه را اضافه می‌کنیم و یک تفت می‌دهیم.

* بعد نمک و فلفل و رب گوجه‌فرنگی را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم.

* سپس حرارت اجاق را کم کرده و چند دقیقه می‌گذاریم تا کمی بپزد.

* آن‌گاه در ظرف مورد نظر کشیده و سرو می‌کنیم.

نکته:
بعضی‌ها مواد دیگری مثل سیب‌زمینی و سیر و فلفل دلمه‌ای سرخ شده هم به آن اضافه می‌کنند.

لزومی ندارد این غذا با برنج سرو شود، چون خورش نیست و خوراک است، ولی با برنج هم خوب می‌شود.

دو چیازه دو پیازه میگو

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 1 میانگین: 1]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تخت جمشید روستای کندوان زیبایی های گیلان سد شاه عباسی طبس اماکن دیدنی یزد