جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

دستپیچ کرمانشاهی

تاریخ بروزرسانی :
۶ مرداد ۱۳۹۶

مواد تشکیل دهنده:
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کردهٔ بدون چربی
۱ عدد پیاز متوسط رنده شده
۲۵۰ گرم لپهٔ پخته
۱۰۰ گرم آرد نخودچی
۲ عدد تخم مرغ
زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن مایع برای سرخ کردن به مقدار لازم.

مواد لازم برای داخل دستپیچ :
۲۰۰ گرم برگهٔ قیسی
۱۵۰ گرم گردوی خرد شده
۱۵۰ گرم کشمش
۲ قاشق سوپخوری پیازداغ
مواد لازم برای تهیهٔ سس دستپیچ:
۲ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
۲ قاشق سوپخوری آبلیمو
۱ لیوان آب
۱ قاشق سوپخوری شکر

متن دستور آشپزی:

گوشت را با پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه مزه دار می‌کنیم.
لپه را پس از پختن چرخ کرده و به همراه آرد نخودچی به گوشت می‌افزاییم.
تخم مرغ‌ها را به مخلوط گوشت و لپه اضافه می‌کنیم و مواد را خوب ورز می‌دهیم تا کاملاً چسبندگی پیدا کند. (مواد را داخل پلاستیک گذاشته و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.)
برگه‌های قیسی را خوب می‌شوییم، آبکش کرده و در ظرفی با گردو، کشمش و پیازداغ مخلوط می‌کنیم.
از مواد گوشتی به اندازهٔ یک پرتقال برداشته، درون آن را با مخلوط برگه‌های قیسی پر می‌کنیم و به صورت بیضی شکل می‌دهیم، به طوری که جای انگشتان روی آن بماند.
تابه‌ای را روی حرارت گذاشته، روغن را در آن داغ کرده و دست پیچ‌ها را سرخ می‌کنیم.
در ظرفی رب گوجه فرنگی، آبلیمو، آب و شکر را با هم مخلوط می‌کنیم تا به صورت سس درآید (اگر از موادی که برای داخل دست پیچ تهیه کرده‌ایم، باقی ماند، می‌توان در تهیهٔ سس استفاده کرد).
دستپیچ‌ها را در قابلمهٔ بزرگی چیده (دستپیچ‌ها نباید روی هم قرار بگیرند؛ زیرا ممکن است کاملاً مغزپخت نشوند) و سس را روی آن می‌ریزیم.
قابلمهٔ محتوی دستپیچ‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا سس کاملاً به خورد آن برود؛ پس از آن می‌توانید دستپیچ‌ها را در ظرف مناسب بریزید و سرو کنید.

snapshot.aspx3  دستپیچ کرمانشاهی

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 1 میانگین: 1]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تخت جمشید روستای کندوان زیبایی های گیلان سد شاه عباسی طبس اماکن دیدنی یزد