جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

دال عدس بوشهری

تاریخ بروزرسانی :
۷ مرداد ۱۳۹۳

مواد لازم‌:
▪ عدس‌ قرمز: یک‌ و نیم‌پیمانه‌
▪ سیر کوبیده‌: ۳ حبه‌
▪ پیاز خردشده‌: ۱ عدد بزرگ‌
▪ سیب‌زمینی‌: ۲ عدد متوسط
▪ رب‌گوجه‌ فرنگی‌: ۲ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ روغن‌، نمک‌، فلفل‌ و زردچوبه‌: به‌ میزان‌ لازم‌
▪ تمرهندی‌: ۱ پیمانه‌
طرز تهیه‌:
ابتدا عدس‌ را پاک‌ کرده‌ و خیس‌ می‌کنیم‌. پس‌ ازگذشت‌ ده‌ دقیقه‌ عدس‌ را با سیب‌زمینی‌ خردشده‌به‌ همراه‌ ۲ تا ۳ لیوان‌ آب‌ می‌گذاریم‌ بپزد.تمرهندی‌ را نیز خیس‌ کرده‌ و کنار می‌گذاریم‌. دراین‌ هنگام‌ پیاز را سرخ‌ کرده‌ و سیرکوبیده‌ شده‌ رابه‌ آن‌ اضافه‌ می‌کنیم‌. وقتی‌ که‌ بوی‌ سیر بلند شد،به‌ مقدار لازم‌ رب‌گوجه‌فرنگی‌ و همچنین‌ نمک‌ وفلفل‌ و زردچوبه‌ رابه‌ مواد می‌افزاییم‌. دراین‌مرحله‌ تمرهندی‌ را از صافی‌ رد کرده‌ و به‌ باقی‌مواد اضافه‌ می‌کنیم‌. البته‌ میزان‌ این‌ مواد به‌ تعدادنفرات‌ مصرف‌ کننده‌ بستگی‌ دارد. در مرحله‌ آخراین‌ مواد را به‌ عدس‌ و سیب‌زمینی‌ که‌ در ابتداپخته‌ بودیم‌، اضافه‌ کنیم‌. پس‌ از اینکه‌ غذا جوش‌خورد و آب‌ آن‌ گرفته‌ شد، غذای‌ ما آماده‌خواهد بود.

دال عدس بوشهر دال عدس بوشهری

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 8 میانگین: 3.6]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • مهرنوش زاده رفيع

    دال عدس رو در ايلام و خراسان هم خوردم. تنها فرقش اينه كه دال عدس بوشهري ها تمبر هندي دارد و حسابي تند است

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تخت جمشید روستای کندوان زیبایی های گیلان سد شاه عباسی طبس اماکن دیدنی یزد