رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

خورشت گوجه‌سبز کرمان

تاریخ بروزرسانی :
۹ شهریور ۱۳۹۶

استان کرمان هم مانند دیگر مناطق ایران از داشتن غذاهای محلی خوشمزه و دلچسب بی‌بهره نیست. هر چند بعضی از این غذاها به دست فراموشی سپرده شده‌اند، اما کم نیستند غذاهایی که هنوز هم در میان سفره اهالی کرمان جایی برای خود دارند. مطمئناٌ در سفر به این شهر زیبا از چشیدن طعم بی‌نظیر این غذاها چه در منزل دوستان و آشنایان و چه در هتل‌ها و رستوران‌ها بی‌نصیب نخواهید ماند. در مقاله حاضر دستور پخت یکی از معروف‌ترین غذاهای کرمان یعنی « خورشت گوجه‌سبز » را برای شما بیان می‌کنیم.
مواد اولیه:
گوجه‌سبز: ۲۰ عدد.
نعنا خشک: ۳ قاشق غذاخوری.
جعفری تازه: ۳۰۰ گرم.
پیاز: ۳ عدد.
سینه مرغ: ۲ عدد.
شکر، نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم.
ابتدا دو عدد از پیازها را خرد کرده و در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس، مرغ‌ها را بعد از خرد کردن به همراه یک پیاز باقی‌مانده، فلفل، نمک و دو لیوان آب بپزید. جعفری‌ها را کاملاٌ با آب سرد شسته و بعد از کشیده شدن آب آن‌ها با چاقو خردشان کنید. بعد آن‌ها را به پیاز در حال سرخ شدن اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه مواد را با یکدیگر تفت دهید. سپس، نعنا خشک را به مواد بیفزایید. زمانی که آب مرغ‌های در حال پخت به نیمه رسید، همه این مواد سرخ شده را به آن اضافه کرده و اجازه دهید که غذا به مدت ۳۰ دقیقه بپزد. سپس، گوجه‌سبزها و کمی شکر را به خورشت اضافه کنید. صبر کنید تا گوجه‌سبزها کاملاٌ نرم شده و به اصطلاح غذا جا بیفتد.
نکات:
چون در این غذا از گوجه‌سبز استفاده شده بنابراین هیچ نیازی به اضافه کردن ترشی ندارد. همچنین به دلخواه می‌توانید از گوشت قرمز به جای مرغ استفاده کنید.

-گوجه‌سبز-کرمان-1 خورشت گوجه‌سبز کرمان

-گوجه‌سبز-کرمان-2 خورشت گوجه‌سبز کرمان

-گوجه‌سبز-کرمان-3 خورشت گوجه‌سبز کرمان

-گوجه‌سبز-کرمان خورشت گوجه‌سبز کرمان

           
 

نظر کاربران :

  • هخامنش سعیدی

    ما در کرمان ب گوجه سبز می گوییم آلوچه؛
    ک البته با توجه شکل میوه اش ک بیشتر ب آلو نزدیکتر است تا گوجه(!) پس نامی ک ما بهش می گوییم سزاوارتر است

    ۱۳ خرداد, ۱۳۹۸ پاسخ دادن
  • سید محمد حسینی

    این خورشت ترش بسیار لذیذ و خوشمزه است میشه به جای مرغ از گوشت گوسفندی هم استفاده کرد؟

    ۹ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • الهام حاجی زاده

    غذای بسیار لذیذ و خوشمزه ای هست که فقط هم در کرمان یافت میشه و ندیدم در جای دیگه ای هم بپزن.طعمش ترشه

    ۹ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نسترن حبیب الهی

    این خورشت خوشمزه و لذیذ است و البته با گوشت قرمز هم طبخ میشه که لذیذتر است .

    ۱۷ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • مهرنوش زاده رفيع

    بسيار خوشمزه و از نظر طعم شبيه به خورشت كرفس است اما ترش تر

    ۱۵ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *