جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

خوراک ماهی متوتا یا حسینه قشم

تاریخ بروزرسانی :
۱۷ آبان ۱۳۹۶

ماهی متوتا یا حشینه بیشتر برای تهیه مهیاوه (نوعی سس ماهی است که روی نان محلی زده می‌شود) استفاده می‌شود. گاهی سر و دم متوتای تازه را جدا می‌ کنند و شکمش را پاک کرده و در روغن و پیاز داغ سرخ می‌ نمایند و گاهی هم آب تمر هندی یا رب گوجه‌ فرنگی و فلفل سبز به آن اضافه می‌کنند و گاهی نیز با برنج هم سرو می شود. این غذا با این که با مواد کمی تهیه می شود اما از غذا های بسیار خوشمزه و لذیذ قشم به شمار می آید.

متوتا خوراک ماهی متوتا یا حسینه قشم

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    برای اولین بار بود که یه همچین چیزی میخوردم واقعا خوشمزه بود یه طعم محشر و متفاوتی داشت

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *