جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

حلوا مسقطی بوشهری

تاریخ بروزرسانی :
۱۵ اسفند ۱۳۹۶

حلوا مسقطی بوشهریمواد لازم : نشاسته ربع لیوان آب دو لیوان گلاب ربع لیوان هل و زعفران به میزان زیاد! شکر یک و ربع لیوان کره ۱۰۰ گرم مغز پسته طرز تهیه : ابتدا نشاسته و آب و زعفران و هل رو مخلوط کرده و بعد روی حرارت قرار میدیم. مرتب هم میزنیم تا به خوبی غلیظ بشه. گلاب و شکر رو اضافه کرده مجددا با حوصله به طور مداوم هم میزنیم تا زمانی که حسابی غلیظ بشه. نکته اش به همینه که خیلی همش بزنیم تا زمانی که با چشم ببینید که خوب غلیظ شده. حالا کره رو اضافه میکنیم و اینقدر هم میزنیم تا مسقطیمون به روغن بیافته. زمان خیلی زیادی میبره حتی با این میزان خیلی کمی که من بهتون دادم هم سه ربع باید سر پا وایسی و مرتب هم بزنی. حدودی میتونم بگم حجم مواد توی دیگ به یک سوم میرسه یعنی دیگه حسابی غلیظ و کشدار میشه. دیگه آخراش احساس میکنیم اگر بیشتر رو حرارت بمونه میسوزونیمش. یعنی لب مرز سوختن و نسوختن. یه چیزی تو مایه های کارامل یعنی باید اون نکات درمورد این هم اجرا شه. راستی این وسط اگه ته دیگی هم ایجاد شده همش بزنید تا وارد مسقطی بشه یکی از لذتهای خوردن مسقطی اینه که وسط جویدن یه دفعه یه تیکه کاراملی ته دیگ بره زبر دندون آدم! از روی حرارت بر میداریم و توش مغز پسته میریزیم. چون خیلی خیلی غلیظ شده باید با قدرت هم بزنیم تا مغز پسته ها توش قاطی شن. در مورد پختن مسقطی باید این نکته رو فراموش نکنید که رمز موفقیت شما در صبوریتونه. یعنی باید سر پا وایسید و هم بزنید و هم بزنید و هم بزنید. اگر کم حرارت ببینه یا کم هم زده بشه نهایتا اون معجون غلیظ و سفت و کشدار رو نخواهید داشت. از ما گفتن بود. حالا یه قالب یک وجبی کوچولو رو خوب چرب میکنیم و مسقطیمون رو توش میریزیم و میذاریم سرد شه. بعدشم میذاریمش توی یخچال تا سفت شه. به نظر من مسقطی هر چی بیشتر توی یخچال بمونه خوشمزه تر میشه. مخصوصا اینکه یه کراست شکری ترد دور تا دورش ایجاد میشه که هنگام خوردن قرچ قرچ میکنه و لذتش اصلا به همینه به علاوه اون تیکه های ته دیگش
حلوا مسقطی حلوا مسقطی بوشهری

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 5 میانگین: 3.4]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • نسرین

    کاش تهرانم بود میخریدیم کسی سراغ داره؟

    ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۰ پاسخ دادن
  • فریماه

    عالیه عالی نوستالژی کودکی من سوغاتی شهر پدری خوشمزه و دوس داشتنی?

    ۲۸ فروردین, ۱۳۹۹ پاسخ دادن
  • سید محمد حسینی

    یه دفعه رفتیم بوشهر از یکی از قنادی های اونجا خریدیم خیلی پرمغز و خوشمزه بود

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • کامران فاضلي

    این شیرینی خوشمزه با قهوه عالی میشه.

    ۸ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • محمد

    نمیدونستم که بوشهر هم حلوا مسقطی دارد..با حلوا مسقطی های دیگه فرق بخصوص دارد؟

    ۲۱ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • سحر

    من پیک نیک میزارم بعدبالش میزارم پشتم باخیال راحت هم میزنم سرپانمیایستم همه ممنون ازدستورپختتون

    ۲۱ فروردین, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تخت جمشید روستای کندوان زیبایی های گیلان سد شاه عباسی طبس اماکن دیدنی یزد