جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

ترشی قورمه

تاریخ بروزرسانی :
۲۸ خرداد ۱۳۹۷

از مسائل ژنتیکی و موروثی که بگذریم، ذائقه‌های مختلف نسبت مستقیمی با اقلیم محل سکونت افراد خواهند داشت. وضعیت آب و هوا، پوشش گیاهی و مواد اولیه‌ی بومی از جمله عوامل دیگری است که در شکل گرفتن سلایق غذایی افراد، موثر و قابل توجه است. استان اردبیل نیز از این قاعده مستثنی نبوده و به دلیل نوع اقلیم مناسب خود، از تنوع غذایی منحصربه‌فردی برخوردار است. ترشی‌قرمه غذایی است محلی و سنتی استان اردبیل که احتمالا به دلیل استفاده از مواد اولیه‌ی آن به این نام شهرت یافته است. مادران و زنان کدبانو و هنرمند استان اردبیل با استفاده از پیاز، زردچوبه، گوشت قرمز، لوبیا چشم‌بلبلی، آلوچه‌ی خورشتی، زعفران و رب گوجه‌فرنگی این غذای محلی را تهیه و طبخ می‌کنند. مردم این خطه از سرزمین ترشی‌قرمه را با برنج، سبزی‌خوردن و ماست میل می‌کنند. البته می‌توان با توجه به ذائقه‌ی افراد خانواده، چاشنی‌های دیگری را با این غذای لذیذ و خوشمزه سرو کرد.

ترشی قورمه ترشی قورمه

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • مهرنوش زاده رفیع

    مثل هر غذایی نکته هایی هست که بهتره به کار ببندید:
    لوبیا را که ازشب قبل خیسانده اید
    سعی کنید رب گوجه فرنگی را حذف کنید و به جایش زعفران اضافه کنید
    خوشمزگی این خورشت به میزان پیازش بستگی دارد و هرچه بیشتر باشد خوشمزه‌تر میشه

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • سید محمد حسینی

    غذای خیلی خوشمزه ایه ولی من خودم زیاد خوشم نیومد دوسش نداشتم

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • کامران فاضلي

    ترشی قورمه یکی از خورشت‌های محلی اردبیل است که بسیار لذیذ می‌باشد، این خورشت را در اردبیل در ماه رمضان برای سحری می‌پزند

    ۷ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *