رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۲۱ شهریور ۱۳۹۶

بولامه ترکمن صحرا

لینک این مطلب کپی شد!

بولامه از جمله غذاهای معروف و اصیل منطقه ترکمن صحرا می‌باشد. غذایی شبیه حلیم که در این خطه در هفتمین روز تولد نوزاد طبخ می شود. در این مراسم، خانم‌های فامیل، دوستان و همسایه ها در مجلسی زنانه به دور هم جمع شده و با همکاری یکدیگر این غذای خوشمزه را تهیه می‌کنند. دستور پخت بولامه در زیر آورده می‌شود تا شما هم با پخت آن در منزل، از عطر و طعم دلپذیر و دلچسبش لذت ببرید.
شکر: ۴ پیمانه.
روغن حیوانی یا مخلوط روغن و کره: به میزان لازم.
برنج نیم‌دانه: ۲ پیمانه.
خلال پسته و بادام برای تزیین: به میزان لازم.
دستورالعمل:
ابتدا برنجی را که از یک روز قبل خیس کرده‌ایم را در روغن سرخ می‌کنیم. سپس، برنج سرخ شده را حدود ۸ ساعت با آب فراوان می‌جوشانیم. در انتها باید برنج کاملا له شده و روغن موجود در دیگ به خورد برنج برود. سپس، شکر را به غذا اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا کاملاٌ حل شود. بعد از مدتی که بولامه جا افتاد آن را در ظرف مورد نظر کشیده و با خلال بادام و پسته تزیینش می‌کنیم.

-ترکمن-صحرا-1 بولامه ترکمن صحرا

-ترکمن-صحرا-2 بولامه ترکمن صحرا

-ترکمن-صحرا-3 بولامه ترکمن صحرا

-ترکمن-صحرا بولامه ترکمن صحرا

           
 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    اولین بار که خوردم فک کردم حلیمه ولی یه خورده طعمش فرق داشت ولی درکل خوب بود

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *