بادام سوخته نوعی شیرینی ساده از ترکیب بادام وشیره ی ماست شده ( همان دوشاب) اتست و انواع مختلفی دارد گاهی به صورت گلوله های ریز ( غالباً کروی و بیضی اما نامنظم) تهیه می شود ، که داخل آن فقط یک حبه بادام است . گاهی بادام را خرد کرده داخل شیره می کنند و در قالب های مخصوص می ریزن و بعد از سرد شدن به صورت مربع یا مستطیل می ند و هر ۵ عدد آن راداخل پلاستیک می کنند . می فروشند .این نوع بادام سوخته ، خود به دو نوع پودری و دانه درشت تقسیم می شود . معمولاً روی آن کنجد هم می ریزند و گاه آن را با چای می خورند. بادام سوخته از سوغاتی های درون فامیلی است .
۲۱ اسفند ۱۳۹۶
نظر کاربران :
بادام سوخته به مزاج هرکسی ساز گار نیست .