ابتدا پیاز را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس نعنا خشک و کمی زردچوبه به آن اضافه کنیدو بسیار کم تفت دهید.
– سپس کشک را با حدود یک لیوان آب رقیق کنید و به مواد سرخ شده اضافه نمایید و هم بزنید تا جوش بیایدو یکی دو قل بزند تا به غلظت مناسب برسد.
– سپس نمک و فلفل و گردو را اضافه کنید. و در کاسه سرو کنید.
-معمولا این غذا را با نان سنگک ترید نموده و نوش جان می کنند.
نظر کاربران :
وای کله جوش, خوشمزه بودن این غذا به نعنا خشک و زردچوبشه حواستون باشه زردچوبه رو زیاد نزنین که تلخ میشه
بهترین کار اینه که به قول معروف تو این آش نون تیلیت کنید و بخورید خیلی خوشمزه میشه. ممنون از طرز تهیه کامل آش
کاله جوش یا آش کشک از غذاهای محلی استان مرکزی است که در مناطق دیگر کله جوش نیز نامیده می شود. این غذا در تفرش به دوغ گرمه معروف است.