بلیط هواپیما مسافرسلام

آش مصطفی

لینک های مرتبط :

آش مصطفی یکی از جندین غذای سنتی و محلی اراکی‌هاست که در منطقه فرمهین، غذای میهمانی‏‌ها بوده است.

آش مصطفی

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

برنج: 200 گرم

نخود: 100 گرم

برگ چغندر: 500 گرم

کشک: 150 گرم

پیاز داغ: 2 قاشق غذاخوری

نعنا خشک، زردچوبه: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

* نخود را که از شب قبل خیس کرده‏‌اید با مقداری آب روی حرارت قرار می‌دهید.

* پس از یک ساعت، برنجی که از قبل خیس کرده‏‌اید را اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج کاملا پخته و نرم شود.

* سپس سبزی برگ چغندر که بیشتر به صورت خشک استفاده می‌شود و آن را خیس نموده‌اید به آش اضافه کنید.

* هنگامی که سبزی پخته شد، پیاز داغ را به آش بیفزایید.

* مقداری روغن را در ظرفی روی حرارت قرار دهید، روغن که داغ شد یک قاشق زردچوبه بعد یک قاشق نعنا خشک را در روغن بریزید و از روی شعله بردارید و سریع به آش در حال جوش اضافه کنید. این کار باعث می‏ شود تا آش شما طعم‏ بهتری داشته باشد.

* کشک در آخر اضافه می‌شود و شعله را خاموش کنید.

* در پایان مقداری نعنا داغ و پیاز داغ و کشک روی آش ریخته می‌شود.

انرژی کل: 1500 کیلو کالری

آش مصطفیآش مصطفی
جاباما تور
دسته بندی :
برچسب ها :

شاید این مطالب را هم بخواهید ببینید:

در حال بارگزاری...

نظر کاربران:

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

لطفا نظر خود را برای این مطلب بنویسید:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.